Sterksen

Sterksen (onderdeel van HeadFirst Group) is een full-service recruitment bureau dat al bijna 20 jaar bestaat. Hoewel we zijn begonnen als IT werving & selectie bureau, servicen we nu vele opdrachtgevers in de vorm van RPO en MSP projecten. Soms het één of het ander, soms een combinatie: Total Talent Management is voor ons dan ook al een normale zaak.

Staffing Groep

De Staffing Groep (DSG) is in 1986 opgericht vanuit de overtuiging dat een Zelfstandig Professional ook als een zelfstandige gezien wil worden en geen onderdeel is van een grotere organisatie.

De Staffing Groep gelooft dat:

  • … de inzet van flexibele, onafhankelijke kennis en ervaring een meerwaarde levert aan de innovatiekracht en productiviteit van organisaties
  • … wij leidend zijn in het binden, verbinden en faciliteren van onafhankelijke professionals met bewezen hoogwaardige kennis en ervaring
  • … het tijdelijk inzetten van toegewijde, deskundige en onafhankelijke professionals leidt tot nieuwe inzichten

Wat doet De Staffing Groep?

De Staffing Groep (DSG) is in 1986 opgericht vanuit de overtuiging dat een Zelfstandig Professional ook als een zelfstandige gezien wil worden en geen onderdeel is van een grotere organisatie. Vanuit deze overtuiging heeft DSG zich altijd ingezet om de Professional als zelfstandig opdrachtnemer te respecteren en er ook zo naar te handelen. Zelfstandigheid is een bewuste keuze om niet als werknemer te werken, maar als opdrachtnemer naast de traditionele arbeidsrechtelijke verhoudingen.

Met de verschillende labels (IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing) detacheert DSG zo’n 3500 freelance specialisten bij het merendeel van de Nederlandse Top 200 organisaties. Kwaliteit staat bij DSG bovenaan, dat blijkt naast de goede matching-score onder meer uit de ISO 9001, NEN 4400-1 en MVO certificeringen. Financieel is DSG een zeer solide organisatie met een D&B-rating van 3A-1 (beste rating en minimaal risico).

Om de branche verder te professionaliseren heeft DSG, samen met andere partijen, aan de basis gestaan van de Bovib (Branche-organisatie voor intermediairs en brokers).

Vrijwaring van risico’s van de Wet DBA

Als opdrachtgever kunt u zich volledig vrijwaren van de inleners- en ketenaansprakelijkheid via DSG. Dit doet u door in te huren via een intermediair die gebruik maakt van een goedgekeurde modelovereenkomst, die NEN 4400-1/2 gecertificeerd is en die gebruik maakt van de disculpatieregeling waarbij u 25% van het totale factuurbedrag op een G-rekening afstort. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bovib

De Bovib is de grootste branchevereniging voor onafhankelijke en kwalitatieve intermediairs en brokers. Met meer dan 60 leden, een actief bestuur en korte lijntjes naar Den Haag zijn we een serieuze gesprekspartner.

De Bovib staat voor dienstverlening gebaseerd op heldere en toetsbare criteria. We geven hier onder andere invulling aan met een keurmerk voor de intermediaire rol, dat inmiddels landelijke bekendheid geniet.

Flexibele arbeid is een belangrijke steunpilaar voor de arbeidsmarkt en – dus – voor economische ontwikkeling. In de inrichting en invulling van die markt spelen intermediairs, brokers en MSP’s een belangrijke rol. Zij brengen opdrachtgever en opdrachtnemer bij elkaar, maar brengen ook de onmisbare kennis van wet- en regelgeving in. Een taak waarvoor kwaliteit, transparantie en integriteit vereist zijn. De bedrijven die dat onderschrijven, voelen zich thuis bij de Bovib – de branche organisatie voor intermediairs en brokers.

Hero

Sinds de oprichting van Hero in 2007 is het onze missie om de externe inhuur en het contractmanagement dat hierbij hoort, volledig te faciliteren én u toegang te bieden tot de beste professionals. Onze dienstverlening is hier volledig op ingericht met Hero external workforce management (EWM) en Hero interim professionals (IP). Wilt u u ook meer effectiviteit behalen uit de inhuur van externen? Lees dan verder.

Dienstverlening

Met Hero EWM begeleiden we onze opdrachtgevers dagelijks naar centrale grip op decentrale inhuur. Met slimme tooling, persoonlijk accountmanagement en de laatste kennis in wet- en regelgeving geven we u grip op uw inhuur. Wij dekken risico’s af en garanderen kwaliteit. U krijgt het overzicht en de regie. Daarnaast bemiddelt Hero IP gespecialiseerde seniors die hun sporen ruim verdiend hebben, richting de meest uitdagende opdrachten. Dat doen we vooral voor IT-opdrachten, maar zeker ook voor marketing, sales, HR en andere vakgebieden. Wij staan voor de perfecte match.

Kwaliteit en flexibiliteit

Hero levert de hoogste kwaliteit. Of het gaat om de beste MSP- of contractmanagement oplossingen, of het leveren van interim professionals, zonder kwaliteit en toegevoegde waarde, geen Hero. Daar waar de meeste MSP’s ophouden, begint voor Hero het echte werk. Niet alleen nemen wij procurement en HR aan de hand mee in dit traject, wij besteden juist ook veel tijd en aandacht aan het begeleiden van de hiring managers, en de reeds bestaande leveranciers. Omdat we zowel external workforce management als interim professionals in huis hebben, kunnen we flexibel en snel zijn. We kunnen u onze processen aanreiken en net zo goed rekening houden met uw processen.

Uitdagend

Wij zijn de uitdager van de gevestigde orde. We zijn vernieuwend, innovatief en wendbaarder dan de gemiddelde partij. De combinatie van enerzijds een hoge automatiseringsgraad en sterke innovatiekracht, gecombineerd met intensief accountmanagement, juist daar waar het waarde toevoegt, maakt dat Hero een unieke en sterke propositie neerzet binnen het MSP landschap.

De organisatie achter Hero

Hero heeft een unieke, transparante en collegiale bedrijfscultuur die gedragen wordt door een team van 40 medewerkers, voornamelijk bestaande uit accountmanagers, recruiters en gespecialiseerde back-office medewerkers. Jeroen de Vries, CEO en oprichter van Hero: “Hero is sinds de oprichting in 2007 een typisch groeibedrijf. Wij zijn al diverse keren bekroond met een FD gazellen award. Het betekent: continu investeren, heel graag willen, een zeer persoonlijke aanpak, discipline en doorzettingsvermogen. Goed is nooit goed genoeg. We hebben een intrinsieke drive om het elke dag beter te doen. Dat is de cultuur van Hero.”

Verloning.nl

Verloning.nl is dé specialist op het gebied van verlonen van mensen die zelf regie willen over hun inkomen! Bij Verloning.nl heb je de vrijheid te werken hoe jij wilt; wet DBA proof en zonder inschrijving KvK, maar met de zekerheid die je zelf kiest! Alle zaken goed geregeld, van pensioen tot arbeidsongeschiktheid en van sparen tot een bedrijfsaansprakelijkheid.

Bereken jouw voordeel op www.verloning.nl.

Jobrock

Jobrock is een geïntegreerde recruitment marketing toolkit voor agencies om engagement met talent te starten op de plekken waar ze echt zijn. De tool stelt innovatieve recruitmentbureaus in staat om meesters te worden in hun vak door het effectief bereiken en binden van actieve en passieve kandidaten.

Byner

Byner biedt Detacheerders, Uitzendorganisaties en Recruitmentbureaus een vertrouwd platform voor end-to-end talent en customer engagement inclusief een krachtig ATS. Met slimme workflows en automations die het werk van lead tot plaatsing/factuur doeltreffend, eenvoudig en compliant maken. 

De App is gebouwd op Salesforce in co-creatie met toonaangevende klanten. Byner biedt maximale synergie tussen Marketing, Sales, Recruitment, Workforce & Project Management. Alles volledig geïntegreerd met Finance & Payroll oplossingen. 

Resultaat:

► inzicht & compliance

► efficiëntie & productiviteit 

► duurzame relaties

JobBoost.io

Vanaf één plek jobboard marketing beheren en volledig inzicht krijgen in de inkoopprijzen op vacature niveau én de best presterende jobboard kanalen kan middels de tool van JobBoost.io!

JobBoost.io is een tooling om jobboard marketing campagnes eenvoudig uit te zetten en te beheren. De combinatie van product en dienstverlening zorgen voor optimale resultaten en conversies.

JobBoost.io maakt jobboard marketing makkelijk en overzichtelijk voor haar opdrachtgevers. Middels een eigen account wordt alle informatie omtrent de campagne en hoe mediabudgetten worden uitgegeven gedeeld. Dit geeft inzicht in de huidige marktprijzen per vacature én per jobboard. Momenteel zijn er 27 jobboards in Nederland aangesloten bij JobBoost.io waar enkel op performance based wordt ingekocht.

De recruitment marketeers van JobBoost.io optimaliseren campagnes, beheren de budgetten en houden alles gedurende de looptijd in de gaten om er het beste rendement uit te halen. Zij schakelen met opdrachtgevers om nog scherper bij te kunnen sturen, daarnaast kunnen opdrachtgevers op ieder gewenst moment meekijken in het account om te zien wat er gebeurt. Kortom, alles inzichtelijk en transparant voor betere resultaten.

UP in Business

UP in Business is binnen de arbeidsbemiddeling gespecialiseerd in de toepassing van Recruitment Marketing Automation en Marketing Automation. Recruitment kan je als vanzelfsprekende hartslag organiseren. Daarmee krijg je grip op je doelstelling aan hires die je wil realiseren in plaats van dat je hoopt de doelstelling te gaan realiseren. Je zal je recruitmentproces anders in moeten richting.

Kandidaten verwachten dat recruiters hen meer centraal stellen, in plaats van hun vacatures. Eigenlijk net als in de B2B-markt, waar je ook de klant centraal stelt, en niet je product. Je moet kandidaten verleiden, relevantie bieden, hen waarde brengen, in plaats van vacatures.’