Staffing Groep

De Staffing Groep (DSG) is in 1986 opgericht vanuit de overtuiging dat een Zelfstandig Professional ook als een zelfstandige gezien wil worden en geen onderdeel is van een grotere organisatie.

De Staffing Groep gelooft dat:

  • … de inzet van flexibele, onafhankelijke kennis en ervaring een meerwaarde levert aan de innovatiekracht en productiviteit van organisaties
  • … wij leidend zijn in het binden, verbinden en faciliteren van onafhankelijke professionals met bewezen hoogwaardige kennis en ervaring
  • … het tijdelijk inzetten van toegewijde, deskundige en onafhankelijke professionals leidt tot nieuwe inzichten

Wat doet De Staffing Groep?

De Staffing Groep (DSG) is in 1986 opgericht vanuit de overtuiging dat een Zelfstandig Professional ook als een zelfstandige gezien wil worden en geen onderdeel is van een grotere organisatie. Vanuit deze overtuiging heeft DSG zich altijd ingezet om de Professional als zelfstandig opdrachtnemer te respecteren en er ook zo naar te handelen. Zelfstandigheid is een bewuste keuze om niet als werknemer te werken, maar als opdrachtnemer naast de traditionele arbeidsrechtelijke verhoudingen.

Met de verschillende labels (IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing) detacheert DSG zo’n 3500 freelance specialisten bij het merendeel van de Nederlandse Top 200 organisaties. Kwaliteit staat bij DSG bovenaan, dat blijkt naast de goede matching-score onder meer uit de ISO 9001, NEN 4400-1 en MVO certificeringen. Financieel is DSG een zeer solide organisatie met een D&B-rating van 3A-1 (beste rating en minimaal risico).

Om de branche verder te professionaliseren heeft DSG, samen met andere partijen, aan de basis gestaan van de Bovib (Branche-organisatie voor intermediairs en brokers).

Vrijwaring van risico’s van de Wet DBA

Als opdrachtgever kunt u zich volledig vrijwaren van de inleners- en ketenaansprakelijkheid via DSG. Dit doet u door in te huren via een intermediair die gebruik maakt van een goedgekeurde modelovereenkomst, die NEN 4400-1/2 gecertificeerd is en die gebruik maakt van de disculpatieregeling waarbij u 25% van het totale factuurbedrag op een G-rekening afstort. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig