Pro Contact strijkt ook neer in Den Bosch

Het Amsterdamse RPO-bureau PRO Contact heeft zich onlangs ook gevestigd in een nieuw kantoor in Den Bosch.

Redactie Op 27 februari 2022
Gem. leestijd < 1 minuut 76x gelezen
Deel dit artikel:
Pro Contact strijkt ook neer in Den Bosch

Naast de hoofdvestiging langs de A10 in Amsterdam en het Belgische kantoor in Antwerpen is dit de derde locatie waar Pro Contact neerstrijkt. Het is een logische stap, aldus het bureau. Veel van de klanten van het bureau bevinden zich immers al in Noord-Brabant, de geboortegrond van oprichter Noud Baijens. Daarnaast is dit volgens hen ook een goede manier om ook nieuwe collega’s te werven in het zuiden van het land.

Testcase

De nieuwe stek in Den Bosch fungeert bovendien als een testcase. Veel MKB-bedrijven opereren lokaal, en kiezen toch vaak voor leveranciers uit de buurt. Met deze stap wil Pro Contact haar vleugels dus verder uitslaan op lokaal niveau. ‘Als dit aanslaat, willen we uitbreiden naar meerdere regio’s. Zie het als de moderne variant van het uitzendbureau. Die vind je ook in de winkelstraat van iedere middelgrote stad’, aldus Baijens.

‘Zie het als de moderne variant van het uitzendbureau. Die vind je ook in vrijwel elke winkelstraat.’

Net als in België wordt het Bossche kantoor voornamelijk bemenst door recruitmentconsultants. De jobmarketing-campagnes worden vooralsnog grotendeels uitgevoerd vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners