Recruitment Entrepreneur begint tweede joint venture, nu met Carelink

Recruitment Entrepreneur heeft zijn tweede joint venture gelanceerd. Naast die met Fintalent is nu ook de samenwerking met Carelink een feit.

Peter Boerman Op 12 februari 2024
Gem. leestijd 2 min 191x gelezen
Deel dit artikel:
Recruitment Entrepreneur begint tweede joint venture, nu met Carelink

Recruitment Entrepreneur Netherlands, onderdeel van de wereldwijde investeerder Recruitment Entrepreneur, kondigt een strategische samenwerking aan met het Rijswijkse Carelink, dat zich richt op de werving van zorgprofessionals. Deze samenwerking geeft Carelink de kennis en middelen die nodig zijn om een significante impact te maken in de wereld van zorgrecruitment, aldus de initiatiefnemers.

‘Zorgrecruitment is toe aan een frisse blik.’

Onder leiding van oprichter Yasmine Hazza (midden op de foto), die geïnspireerd werd door persoonlijke ervaringen met zorgprofessionals tijdens de ziekte van een dierbare, streeft Carelink ernaar om de kloof tussen vraag en aanbod in de zorgsector te dichten. Hazza geeft aan er te willen zijn voor opdrachtgevers die het welzijn van hun cliënten net zo belangrijk vinden als dat van de zorgprofessionals. ‘Zorgrecruitment is toe aan een frisse blik, en ik wil ook aan nieuwe generaties laten zien hoe mooi het werken in de zorg kan zijn. Daarom ben ik maar wat trots dat ik met Carelink kan werken aan het verbeteren van de toegang tot kwalitatieve zorg voor iedereen.’

Veranderende behoeften

Deze samenwerking verenigt de financiële kracht van Recruitment Entrepreneur met de diepgaande kennis van Carelink over de zorgmarkt om op maat gemaakte en duurzame oplossingen te bieden voor het matchen van talent met kansen. Marco van Rooij, Country Manager van Recruitment Entrepreneur Nederland (links), voegt toe dat deze samenwerking bevestigt dat werken in de zorg de komende jaren alleen maar aan belang wint. ‘We zijn trots om daar deel van uit te mogen maken.’

‘Ik wil aan nieuwe generaties laten zien hoe mooi het werken in de zorg kan zijn.’

Carelink, met de ambitie om niet alleen te starten met werving en selectie, maar ook te diversifiëren naar detachering en het werken met zelfstandigen, positioneert zich als een cruciale speler in de zorgrecruitmentmarkt. Door samen te werken met Recruitment Entrepreneur kan Carelink gebruikmaken van een uitgebreide zakelijke ondersteuning en inzichten om zo innovatieve en overtuigende oplossingen te bieden die aansluiten bij de veranderende behoeften van de zorgsector.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners