Karin Björkman

Wie is Karin Björkman?

Karin is een echte Undutchables, ze kwam in 1997 naar Nederland vanwege de liefde, sprak toen geen woord Nederlands. Inmiddels de taal, de cultuur van ons land eigen gemaakt en haar carrière binnen het recruiten van internationals in Nederland opgebouwd. 4 jaar geleden verhuisde ze met haar Nederlandse man en kinderen, terug naar Zweden, waar ze Undutchables Zweden heeft opgericht. Daar helpt ze internationals om een baan te vinden en te integreren in het arbeidsproces in Zweden. Tevens internationale bedrijven die zaken willen doen in Scandinavië.

Daar ze zelf in het buitenland gewoond en gewerkt heeft (in Zwitserland, Nederland en Zweden), verschillende culturen ervaren heeft,  weet ze als geen ander hoe het is om ergens ‘nieuw’ te zijn en om te integreren in een nieuw cultuur. Tevens was het terugkeer naar Zweden ook een eyeopener. Ze heeft goed inzicht in Diversity & Inclusion, hoe dit in verschillende landen toch anders kan zijn en heeft de mogelijkheid om kandidaten en klanten te begeleiden in een recruitment proces.

Waarover spreekt zij tijdens het online seminar Diversiteit en Inclusiviteit?

Samen met Marjan Stoit verzorgt Karin de breakout “5 tips voor het creëren van een diverse en inclusieve work force” Tijdens deze breakout ontvang je concrete tips om zelf aan de slag te gaan om een diverse en inclusieve workforce op te zetten. Denk aan het opzetten van een goed wervingsplan en draagvlak creëren, tevens geven we jullie een kijkje in de Zweedse keuken hoe zij dit aanpakken en wat wij hiervan kunnen leren. Meld je aan voor het online seminar Diversiteit en Inclusiviteit om te leren van Karin en Marjan.

Inschrijven

 

Marjan Stoit

Wie is Marjan Stoit?

Marjan, de enthousiaste en energieke story teller van Undutchables. Ze is altijd op zoek naar nieuwe partnerschappen en houdt van netwerken.  Als Sales & Recruitment Manager voor de vestigingen in Amsterdam en Utrecht, richt ze zich op bedrijven in de noordelijke en oostelijke regio’s van Nederland. Ze begon bij Undutchables als Recruitment Consultant en groeide al snel door tot achtereenvolgens vestigingsmanager van onze kantoren in Amstelveen en Utrecht en nu werkzaam als Sales & Recruitment Manager. Inmiddels is ze ruim 20 jaar werkzaam bij Undutchables, en heeft zij een goed inzicht gekregen in de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarnaast is Marjan binnen Undutchables het aanspreekpunt voor vraagstukken rondom Diversity & Inclusion, het kennismigrantenbeleid, de 30% -regeling en tewerkstellingsvergunningen.

Met haar expertise van de Nederlandse arbeidsmarkt en haar bedrijfskennis is zij in staat bedrijven bij te staan in alle aspecten van recruitment.

In haar vrije tijd reist Marjan graag samen met haar partner en zoontje. Er is altijd wel iets te ontdekken!

Waarover spreekt Marjan tijdens het online Seminar Diversiteit en Inclusiviteit?

Samen met Karin Björkman verzorgt Marjan de breakout “5 tips voor het creëren van een diverse en inclusieve work force” Tijdens deze breakout ontvang je concrete tips om zelf aan de slag te gaan om een diverse en inclusieve workforce op te zetten. Denk aan het opzetten van een goed wervingsplan en draagvlak creëren, tevens geven we jullie een kijkje in de Zweedse keuken hoe zij dit aanpakken en wat wij hiervan kunnen leren. Meld je aan voor het online seminar Diversiteit en Inclusiviteit om te leren van Karin en Marjan.

Inschrijven

 

Anita Huijmans

Wie is Anita Huijmans?

Anita Huijmans maakt zich sterk voor een meer diverse en inclusieve organisatie. Weet als geen ander dat een betere balans tussen mannen en vrouwen, aantrekken van multicultureel talent, opkomen voor rechten van de LGBTI+ community en oog voor medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt een bedrijf van binnenuit sterker maakt. Ook zorgt ze ervoor dat de klanten van EY meer inspelen meer diverse teams.

Ze volgde opleidingen in Jeugd & Welzijnswerk en Human Recoures in Amsterdam, werkte enkele jaren in de geestelijke gezondheidszorg en HR en kwam 23 jaar geleden in dienst bij EY.

Waarover spreekt zij tijdens het online seminar Diversiteit & Inclusiviteit?

Diversiteit is een veranderproces die door de hele organisatie moet worden gedragen. Het gaat daarbij om het veranderen van cultuur, het systeem, het gedrag van de mensen en het beleid van organisaties. Het doel van Diversiteit en Inclusiviteit is dat iedereen die werkzaam is in je bedrijf zich welkom te laten voelen en dat iedereen zijn/haar unieke zelf mee kan brengen naar het werk. Dit betekent voor de organisatie dat zij de beste talenten kan blijven aantrekken, meer innovatie, hogere medewerkerstevredenheid en uiteindelijk tot meer winst. Ondanks deze heldere businesscase blijft dit onderwerp voor veel organisaties weerbarstig. Welke ervaring heeft EY op dit onderwerp en wat zijn de belangrijkste interventies die ervoor hebben gezorgd om beweging te creëren?

Inschrijven

Hussein Adam Dia

Wie is Hussein Adam Dia?

Hussein Adam Dia is beleidsmedewerker bij de Sociaal-Economische Raad – Diversiteit in Bedrijf (SER) en onderhoudt de relaties met partijen uit de private sector. Hij vergaart in het bijzonder kennis over leeftijdsdiversiteit, etnisch-culturele diversiteit en diversiteit in medezeggenschapsorganen. Hussein studeerde politieke wetenschappen in Berlijn en Leiden en liep stage bij de Duitse Bondsdag en het Duitsland Instituut Amsterdam met een focus op migratiebeleid. Met zijn opleidingsachtergrond helpt hij bedrijven bij de operationalisering van een meer divers personeelsbestand en een inclusieve bedrijfsvoering. Daarnaast is hij vicevoorzitter van de SER-ondernemingsraad.

Waarover spreekt hij tijdens het online seminar Diversiteit & Inclusiviteit?

Hussein Adam Dia staat stil bij de waarom van diversiteit en inclusie op de werkvloer en hoe je als organisatie hiermee aan de slag kunt. Ook vertelt hij hoe diversiteit bedrijven helpt om de werkvloer te verbeteren. Meld je aan voor het online seminar Diversiteit en Inclusiviteit om van de Sociaal-Economische Raad – Diversiteit in Bedrijf (SER) te leren.

Inschrijven