Anita Huijmans

FunctieD&I Leader BedrijfEY Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Anita Huijmans?

Anita Huijmans maakt zich sterk voor een meer diverse en inclusieve organisatie. Weet als geen ander dat een betere balans tussen mannen en vrouwen, aantrekken van multicultureel talent, opkomen voor rechten van de LGBTI+ community en oog voor medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt een bedrijf van binnenuit sterker maakt. Ook zorgt ze ervoor dat de klanten van EY meer inspelen meer diverse teams.

Ze volgde opleidingen in Jeugd & Welzijnswerk en Human Recoures in Amsterdam, werkte enkele jaren in de geestelijke gezondheidszorg en HR en kwam 23 jaar geleden in dienst bij EY.

Waarover spreekt zij tijdens het online seminar Diversiteit & Inclusiviteit?

Diversiteit is een veranderproces die door de hele organisatie moet worden gedragen. Het gaat daarbij om het veranderen van cultuur, het systeem, het gedrag van de mensen en het beleid van organisaties. Het doel van Diversiteit en Inclusiviteit is dat iedereen die werkzaam is in je bedrijf zich welkom te laten voelen en dat iedereen zijn/haar unieke zelf mee kan brengen naar het werk. Dit betekent voor de organisatie dat zij de beste talenten kan blijven aantrekken, meer innovatie, hogere medewerkerstevredenheid en uiteindelijk tot meer winst. Ondanks deze heldere businesscase blijft dit onderwerp voor veel organisaties weerbarstig. Welke ervaring heeft EY op dit onderwerp en wat zijn de belangrijkste interventies die ervoor hebben gezorgd om beweging te creƫren?

Inschrijven

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
ToTalent.eu
WBNRS