Marjan Stoit

FunctieSales & Recruitment Manager BedrijfUndutchables Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Marjan Stoit?

Marjan, de enthousiaste en energieke story teller van Undutchables. Ze is altijd op zoek naar nieuwe partnerschappen en houdt van netwerken.  Als Sales & Recruitment Manager voor de vestigingen in Amsterdam en Utrecht, richt ze zich op bedrijven in de noordelijke en oostelijke regio’s van Nederland. Ze begon bij Undutchables als Recruitment Consultant en groeide al snel door tot achtereenvolgens vestigingsmanager van onze kantoren in Amstelveen en Utrecht en nu werkzaam als Sales & Recruitment Manager. Inmiddels is ze ruim 20 jaar werkzaam bij Undutchables, en heeft zij een goed inzicht gekregen in de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarnaast is Marjan binnen Undutchables het aanspreekpunt voor vraagstukken rondom Diversity & Inclusion, het kennismigrantenbeleid, de 30% -regeling en tewerkstellingsvergunningen.

Met haar expertise van de Nederlandse arbeidsmarkt en haar bedrijfskennis is zij in staat bedrijven bij te staan in alle aspecten van recruitment.

In haar vrije tijd reist Marjan graag samen met haar partner en zoontje. Er is altijd wel iets te ontdekken!

Waarover spreekt Marjan tijdens het online Seminar Diversiteit en Inclusiviteit?

Samen met Karin Björkman verzorgt Marjan de breakout “5 tips voor het creëren van een diverse en inclusieve work force” Tijdens deze breakout ontvang je concrete tips om zelf aan de slag te gaan om een diverse en inclusieve workforce op te zetten. Denk aan het opzetten van een goed wervingsplan en draagvlak creëren, tevens geven we jullie een kijkje in de Zweedse keuken hoe zij dit aanpakken en wat wij hiervan kunnen leren. Meld je aan voor het online seminar Diversiteit en Inclusiviteit om te leren van Karin en Marjan.

Inschrijven

 

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig