Karin Björkman

FunctieEigenaar BedrijfUndutchables Zweden Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Karin Björkman?

Karin is een echte Undutchables, ze kwam in 1997 naar Nederland vanwege de liefde, sprak toen geen woord Nederlands. Inmiddels de taal, de cultuur van ons land eigen gemaakt en haar carrière binnen het recruiten van internationals in Nederland opgebouwd. 4 jaar geleden verhuisde ze met haar Nederlandse man en kinderen, terug naar Zweden, waar ze Undutchables Zweden heeft opgericht. Daar helpt ze internationals om een baan te vinden en te integreren in het arbeidsproces in Zweden. Tevens internationale bedrijven die zaken willen doen in Scandinavië.

Daar ze zelf in het buitenland gewoond en gewerkt heeft (in Zwitserland, Nederland en Zweden), verschillende culturen ervaren heeft,  weet ze als geen ander hoe het is om ergens ‘nieuw’ te zijn en om te integreren in een nieuw cultuur. Tevens was het terugkeer naar Zweden ook een eyeopener. Ze heeft goed inzicht in Diversity & Inclusion, hoe dit in verschillende landen toch anders kan zijn en heeft de mogelijkheid om kandidaten en klanten te begeleiden in een recruitment proces.

Waarover spreekt zij tijdens het online seminar Diversiteit en Inclusiviteit?

Samen met Marjan Stoit verzorgt Karin de breakout “5 tips voor het creëren van een diverse en inclusieve work force” Tijdens deze breakout ontvang je concrete tips om zelf aan de slag te gaan om een diverse en inclusieve workforce op te zetten. Denk aan het opzetten van een goed wervingsplan en draagvlak creëren, tevens geven we jullie een kijkje in de Zweedse keuken hoe zij dit aanpakken en wat wij hiervan kunnen leren. Meld je aan voor het online seminar Diversiteit en Inclusiviteit om te leren van Karin en Marjan.

Inschrijven

 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
ToTalent.eu
WBNRS