Steam wint (opnieuw) aanbesteding Defensie 

De aanbesteding van de arbeidsmarkt-communicatie van Defensie is opnieuw gegund aan Steam. Dat maakte het Ministerie van Defensie bekend na een selectie- en gunningsfase.

Peter Boerman Op 25 juni 2020
Gem. leestijd < 1 minuut 832x gelezen
Deel dit artikel:
Steam wint (opnieuw) aanbesteding Defensie 

In een wereld die steeds nadrukkelijker om veiligheid vraagt, moet Defensie jaarlijks ruim 4.000 mensen werven. En dat binnen zeer verschillende doelgroepen, met uiteenlopende niveaus en vakgebieden, zowel militairen als burgermedewerkers. Defensie wil met haar campagnes nauw aansluiten bij de belevingswereld van de wervingsdoelgroepen.

‘We zijn ontzettend blij dat we ons voor het belangrijke werk van Defensie kunnen blijven inzetten.’

Een mooie opdracht dus voor Steam, als strategisch en conceptueel bureau voor de employer branding van Defensie. Maarten Kuipers, creative director van Steam: “We zijn ontzettend blij dat we ons voor het belangrijke werk van Defensie kunnen blijven inzetten. We kijken ernaar uit om opnieuw impactvolle communicatie te maken voor de krijgsmacht.”

Beeld boven: uit de vrouwencampagne van Defensie, die Steam eerder maakte. Hieronder: een video uit de recente officierencampagne.

Lees ook

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners