Steam wint opnieuw Europese aanbesteding voor account van de politie

Peter Boerman Op 18 juli 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 975x gelezen
Deel dit artikel:
Steam wint opnieuw Europese aanbesteding voor account van de politie

De Nederlandse politie heeft opnieuw Steam verkozen als reclamebureau voor al haar arbeidsmarktcommunicatie. Dat is de uitkomst van de Europese aanbesteding rondom de werving van nieuwe politiemedewerkers.

De afgelopen 4 jaar werkte Steam al als bureau voor employer branding voor de politie; met zo’n 65.000 mensen de grootste werkgever van Nederland. Van al die agenten stromen er de komende 7 jaar naar verwachting zo’n 14.000 uit door pensionering. De werving van opnieuw een groot aantal agenten is in de komende jaren voor Steam dan ook een belangrijk deel van de opdracht. Daarnaast blijft het bouwen aan een sterk werkgeversmerk een belangrijke ambitie.

Crimediggers

Steam zal onder meer gaan werken aan jobbranding-campagnes voor hoger opgeleiden. Het bureau ontwikkelde daarvoor de afgelopen jaren onder andere al de prijswinnende IT-campagne ‘Crimediggers’.

politie

Lees ook:

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners