Talentsoft wil maar liefst 250 nieuwe werknemers werven

Om al zijn teams in Europa te versterken wil Talentsoft 250 nieuwe werknemers aantrekken. In Nederland moeten er zo’n 15 mensen bij, de helft van het aantal dat er momenteel al werkt.

Peter Boerman Op 24 juli 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 801x gelezen
Deel dit artikel:
Talentsoft wil maar liefst 250 nieuwe werknemers werven

Talentsoft is in Europa een bekende aanbieder van software op het gebied van learning en human capital management. Begin dit jaar haalde het bedrijf 45 miljoen euro op, en aan het eind van dit jaar is een omzet van 90 miljoen euro het doel.

Aan het eind van dit jaar is een omzet van 90 miljoen euro het doel.

Maar daarvoor zijn dus wel veel nieuwe medewerkers nodig. In totaal gaat het om de werving van 250 nieuwe medewerkers, van wie dus 15 in Nederland. Tegen de zomer van 2020 moet dit doel bereikt zijn.

Vooral technische profielen

‘Gemiddeld kiezen jaarlijks wereldwijd 300 nieuwe organisaties voor Talentsoft. Dit betekent veel nieuwe implementatieprojecten voor onze teams’, aldus Nick Geurds International Field Marketing Director van Talentsoft. ‘Om onze groei en onze 2.000 klanten te ondersteunen, zijn we vooral op zoek naar technische profielen ter ondersteuning van innovatie en HRIS-consultants als support op de projecten van onze klanten.’

Talentsoft kent momenteel 9 miljoen gebruikers (in 27 talen) over de hele wereld.

Talentsoft kent momenteel 9 miljoen gebruikers (in 27 talen) over de hele wereld. Het digitale platform biedt een combinatie van HR-kerntaken en kant-en-klare dashboards voor HR-analyses en combineert software op het gebied van competentiemanagement, loopbaanpaden en leermogelijkheden. De applicatie omvat de hele cyclus voor talentmanagement: van werving tot onboarding, prestatiemeting, beoordeling, ontwikkeling van competenties, leren en compensatie.

Meer weten? Kijk hier.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners