Recruiters van Timetohire, Metrix en Techteam bundelen krachten

De in totaal meer dan 50 recruitmentspecialisten van Timetohire, Metrix IT en Techteam Engineering hebben besloten voortaan verder te gaan als één merk: Timetohire.

Peter Boerman Op 18 juli 2021
Gem. leestijd 2 min 529x gelezen
Deel dit artikel:
Recruiters van Timetohire, Metrix en Techteam bundelen krachten

Het samenvoegen van de verschillende labels tot één merk is een logische stap, aldus Milad Zandi, Managing Partner van Timetohire. In de afgelopen 2 jaar bouwden de verschillende bedrijven al een groeiende portefeuille aan klanten op. De meer dan 50 recruiters van de bedrijven werkten ook al steeds vaker samen aan projecten om zo optimaal van elkaars expertise en netwerk gebruik te kunnen maken.

‘We hebben allemaal een enorme liefde voor het recruitmentvak. Dat hebben we nu onder één dak gebracht.’

‘Steeds vaker worden meerdere van alle diensten die we aanbieden ingezet bij eenzelfde opdrachtgever’, aldus Zandi. ‘Vanuit de gedachte van Total Talent Acquisition is het dan logischer vanuit één naam te werken.’ Recruitmentmanager Fleur Aalbrecht (foto) voegt daaraan toe: ‘Omdat wij een zelfsturende organisatie zijn, zit samenwerken in ons DNA. We hebben allemaal een enorme liefde voor het recruitmentvak. Dat hebben we nu onder één dak gebracht.’

RPO

Timetohire heeft zich in de afgelopen 3 jaar ontwikkeld tot een bekende specialist op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO). Aanvullend verricht het diensten op het gebied van interim recruitment en executive search op het gebied van bijvoorbeeld IT en engineering. De missie is recruitment duurzamer maken voor de opdrachtgevers. Het bedrijf is gevestigd in Leidschendam.

timetohire kantoor

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners