TOPdesk vs. Students Lasergametoernooi! (inzending TOPdesk)

Het idee? De besturen van studieverenigingen op een unieke en laagdrempelige manier laten kennismaken met TOPdesk en zijn werknemers. Via een lasergametoernooi. Lees de hele case van TOPdesk die is ingezonden in de categorie Recruitment voor de Werf& Awards 2020.

Redactie Op 20 maart 2020
Gem. leestijd 2 min 289x gelezen
Deel dit artikel:
TOPdesk vs. Students Lasergametoernooi! (inzending TOPdesk)

Omschrijving van de case

Iedereen in de recruitmentwereld kent ze wel: De Bedrijvenborrels. Hoewel dit een goed werkend concept is, zijn we bij TOPdesk altijd benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om kandidaten aan te spreken. Daarom werken we ieder jaar samen met verschillende studentenverenigingen. Ook afgelopen jaar wilden we samen met hen kijken naar een leuke manier om een borrel te organiseren. Maar wat laat nou echt een blijvende indruk achter? In de wandelgangen werden verhalen verteld over een cool initiatief van jaren geleden: een lasergametoernooi. Geen moment twijfel: dit moest nieuw leven ingeblazen worden. En zo geschiedde: dit was het begin van het TOPdesk vs. Students – Lasergametoernooi!

Wat was de impact van de case?

Het belangrijkste van dit soort evenementen is natuurlijk awareness creëren. En dat is gelukt. Een van de studenten heeft gesolliciteerd bij TOPdesk na aanleiding van het lasergametoernooi. Daarnaast was het ontzettend gaaf om zo’n groot event te organiseren op ons eigen kantoor. Hulp en deelname kwam uit alle hoeken van de organisatie en geen plek bleef onbenut om mee te doen met het toernooi. Met de aanwezigheid van 50 studenten en 100 TOPdesk-collega’s kunnen we wel zeggen dat dit een enorm succes was.

Waarom moet deze case een Werf& Award winnen?

Omdat dit precies is wat TOPdesk zo goed doet! Van iets standaards als een bedrijvenborrel een creatief alternatief maken, dat voor superveel enthousiaste verhalen en legendarische herinneringen zorgt. We willen de TOPdesk-cultuur altijd overbrengen. Spelenderwijs kennismaken met kandidaten en collega’s is fantastisch.

Credits case

De volgende personen, afdelingen en/of externe partijen zijn betrokken bij de case:

Het initiatief was gebaseerd op oude TOPdesk-events wat opnieuw gekickstart is door Stephanie Ip, campus recruiter bij TOPdesk. Dikke props gaat verder naar Jan Horsthuis, die als een baas het logistieke gedeelte heeft geregeld en neergezet. Last but not least ook dank aan alle collega’s binnen TOPdesk die hebben meegedaan met het toernooi en een mooie avond ervan hebben gemaakt!

Ook kans maken op een Werf& Award 2020?

Maak ook kans op een Werf& Award en stuur uiterlijk 31 maart 2020 17.00 uur jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Werf& Awards.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners