Volledige line-up van Werf& Selectie Jaarcongres is bekend

Peter Boerman Op 28 september 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 790x gelezen
Deel dit artikel:
Volledige line-up van Werf& Selectie Jaarcongres is bekend

Nog een kleine 2,5 week, en dan staat het volgende grote evenement van Werf& alweer op stapel. Op 16 oktober kun je in 1 dag helemaal bij zijn op het gebied van succesvol werven en selecteren.

De volledige line-up van het evenement in het Utrechtse Van der Valk is nu bekend. Het belooft al met al een bomvolle dag te worden. Zo zal Alice Diels, hr-directeur van Sodexo, in haar keynote gaan op hoe je kunt werven en selecteren met het oog op diversiteit.  Sjoerd Burger, recruiter bij het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft, zal vertellen over hoe je kunt afstappen van ‘standaard saaie’ wervingsprocessen. En Bas van de Haterd neemt een andere keynote voor zijn rekening, waarin hij ingaat op allerlei nieuwe vormen om de beste kandidaat te selecteren.

20 breakouts en 3 keynotes

In totaal zijn er zo 20 breakoutsessies en 3 keynote sprekers op de dag te bewonderen, onder het bezielende dagvoorzitterschap van Heleen Stoevelaar. Het zal voor de bezoeker nog lastig kiezen worden, met al die interessante sessies die parallel aan elkaar staan geprogrammeerd. De parallelsessies zijn overigens opgedeeld in 5 verschillende thema’s: Selectie, Candidate Experience, Employer Branding, Zorg en Overheid. Voor elk wat wils dus.

Interesse?

Alle informatie, zoals het volledige programma, is hier te vinden. Aanmelden kan hier. Wie dit weekend beslist, kan nog een mooie early-bird-korting tegemoet zien.

Het Werf& Selectie Jaarcongres wordt mede mogelijk gemaakt door Steam, Eelloo, MrWork, BlueCarpet, Compagnon, JobsRepublic en Jobdigger.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners