De Webinar Week komt er weer aan: inschrijvingen zijn nu geopend

Wil je in één week weer helemaal bij zijn op de laatste trends in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? Maak dan tussen 8 en 12 februari je agenda leeg, want dan vindt weer de jaarlijkse Webinar Week plaats. En de inschrijvingen zijn nú geopend.

Peter Boerman Op 14 januari 2021
Gem. leestijd 2 min 997x gelezen
Deel dit artikel:
De Webinar Week komt er weer aan: inschrijvingen zijn nu geopend

In één week weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends op de arbeidsmarkt? Werf& organiseert samen met ZiPconomy ook dit jaar weer een Webinar Week, waar specialisten uit ons vakgebied je bijpraten over wat nú van belang is om te weten. We starten op maandag 8 februari om 10.00 uur en eindigen vrijdag 12 februari om 15.15 uur. En daartussenin dus 5 dagen lang 5 webinars per dag.

webinar week beeld

Elke dag een eigen thema

Elke dag in de Webinar Week heeft een eigen thema meegekregen:

  • Maandag 8 februariLaat technologie voor je werken. Met onder meer Otys, Tigris, Social Seeder en Traicie. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer A.I., data en recruitment marketing.
  • Dinsdag 9 februari: Professioneel inhuren in de praktijk. Met onder meer Jellow en Hays, over onderwerpen als Statement of Work, freelance databases en de meest recente wetgeving over inhuur.
  • Woensdag 10 februari: Data Driven Recruitment. Met onder meer Indeed, Talmark en Recruitment Accelerator, over bijvoorbeeld data driven recruitment en hoe je ROI op de je recruitment-investeringen te becijferen.
  • Donderdag 11 februari: Trends in inhuur en Total Talent Acquisition. Met onder meer Harvey Nash en Brainnet. Onderwerpen die hier aan bod komen zijn bijvoorbeeld de allereerste presentatie van de resultaten van een trends-onderzoek over de inhuur van externen, en wat de Brexit voor detacheerders en zzp-diensten inhoudt.
  • Vrijdag 12 februari: Een nieuwe kijk op het managen van talent. Met onder meer Cornerstone, 8vance en LDC. Zij zullen het bijvoorbeeld gaan hebben over een nieuwe vorm van matching, over diversiteit én over de succesformule van een loopbaanprofessional anno 2021.

Op iedere dag geven 5 sprekers inzicht in hun visie, trends en best practices. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen hun kennis met jou. Benieuwd naar alle webinars? Kijk dan hier, waar een compleet overzicht staat. En hier kun je je gratis inschrijven voor een of meerdere webinars. Na inschrijving ontvang je per mail voor het webinar waarvoor je je hebt ingeschreven een bevestiging vanuit de webinartool. Hierin zit ook een link om het webinar in jouw agenda te zetten.

Lees over de Webinar Week van vorig jaar:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners