Wim Dammans verkozen tot meest invloedrijke recruiter van het jaar

Wim Dammans is dit jaar winnaar geworden van de titel ‘Meest invloedrijke recruiter van het jaar’. De Belg is momenteel Talent Sourcer bij TalentMapper en TenneT.

Peter Boerman Op 28 januari 2022
Gem. leestijd 2 min 918x gelezen
Deel dit artikel:
Wim Dammans verkozen tot meest invloedrijke recruiter van het jaar

Dammans werd door de vakjury unaniem gekozen tot dé overall Meest Invloedrijke Recruiter van het jaar 2021. Corwin in de Eng werd door het publiek uitgeroepen tot de Meest Invloedrijke Recruiter 2021. Ook besloot de jury dit jaar om een prijs uit te delen in de categorie Corporate. Hier was het Libby Fox van Payaut die zich een jaar lang de meest Invloedrijke Corporate Recruiter noemen.

Het was dit jaar voor de dertiende keer dat de ‘Meest Invloedrijke Recruiter’ werd uitverkozen. De winnaars hebben vandaag alle drie uit...

Dit artikel gratis lezen?

Dit artikel is alleen beschikbaar voor Werf& Pro leden.

Waarom een Werf& Pro account super handig is:

  • Je krijgt toegang tot exclusieve content.
  • De homepage wordt aan de hand van jouw voorkeuren weergegeven.
  • Je ontvangt 2 keer per week onze nieuwsbrief;
  • Je krijgt 10% korting op al onze events*
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van onze partners.
  • Je download gratis het Jaarboek 2022/2023

*Exclusief RLN events

Maak binnen 1 minuut een gratis Werf& Pro account.

Registreren Al een account? Log dan hier in

Deze site onthoudt via een cookie die geplaatst wordt bij inloggen dat gebruikers na 48 uur weer worden uitgelogd. Als je het ‘remember me‘ vinkje aanzet onthoudt de site het voor 14 dagen. Dit geldt niet als je hebt ingesteld in je browser dat wanneer je deze site sluit je  ook meteen je cookies wist.

Lees ook

Wie is Bureaurecruiter van het Jaar?

Voor de allereerste keer in de geschiedenis gaat Werf& dit jaar awards uitreiken voor de allerbeste bureaurecruiters en bureaus van het land. Wie vind jij dat zo’n prijs verdient? Wil jij hiervoor jezelf of iemand anders nomineren? Kijk dan hier voor meer informatie:

Bureaurecruitment Awards

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners