OGD, Praxis, Philips Lighting en Albert Heijn winnen Werf& Award van 2017

Peter Boerman Op 11 mei 2017
Gem. leestijd 2 min 2099x gelezen
Deel dit artikel:
OGD, Praxis, Philips Lighting en Albert Heijn winnen Werf& Award van 2017

De jury van de Werf& Awards heeft de hoofdprijzen dit jaar uitgereikt aan Praxis en OGD ict-diensten. Philips Lighting en Albert Heijn wonnen de publieksprijzen.

Voor OGD en Praxis was het de eerste keer dat ze er met de felbegeerde prijs vandoor gingen. De jury verkoos de case van Praxis, waarin filialen zelf wervingsmiddelen ter hand werden gesteld, als favoriet in de categorie ‘Recruitment’. De case van OGD, waarbij sollicitanten zelf hun vacature mogen samenstellen, kreeg de award in de categorie ‘Arbeidsmarktcommunicatie’.

Trouwe fans voor Philips en Albert Heijn

Voor de publieksprijzen ging het om twee bekende namen; Philips en Albert Heijn. De twee bedrijven blijken trouwe fans te hebben, want hen viel vorig jaar dezelfde eer al te beurt. Philips Lighting won opnieuw een award in de categorie ‘Arbeidsmarktcommunicatie’, dit keer met een case over een grote referralstrategie. De case van Albert Heijn om op een slimme manier trainees te werven werd door het publiek verkozen in de categorie ‘Recruitment’.

10 publieksnominaties

De vier winnaars bleven over na een spannende strijd, waarin uiteindelijk 10 kandidaten voor de eindzege waren overgebleven. Deze 10 publieksnominaties voor de Werf& Awards waren:

In de categorie Recruitment (op alfabet):

In de categorie Arbeidsmarktcommunicatie (op alfabet)

Deze 10 overgebleven kanshebbers hebben hun case op op 20 april voor de vakjury gepresenteerd en op 11 mei nog eens voor het publiek tijdens Werf& Live.

Met dank aan bijna 5.000 stemmen

De 10 publieksnominaties waren te danken aan bijna 5.000 stemmen. De stemmers  konden hun favorieten kiezen uit alle 16 genomineerden die eind maart door de vakjury werden aangewezen uit een totaal van maar liefst 42 inzendingen.

Lees ook:

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners