Zo gaaf was Werf& Live (de aftermovie)

Peter Boerman Op 24 mei 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 608x gelezen
Deel dit artikel:
Zo gaaf was Werf& Live (de aftermovie)

Precies een week geleden vond in Amersfoort de derde editie van Werf& Live plaats. De aftermovie laat goed zien wat een feest voor het vak het weer was.

Het is hét jaarevenement voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. En de meest recente editie, in de Rijtuigenloods in Amersfoort, bewijst het. ‘Een leuke en inspirerende dag’, aldus een van de bezoekers in de aftermovie. ‘Het geeft stof tot nadenken.’ ‘De bevestiging dat ik de goede keus maak om voor het recruitmentvak te kiezen’, aldus een ander. En een derde zei: ‘Leerzaam vooral. Deze dag geeft me toch weer nieuwe inzichten.’

Helaas is het vanaf nu weer een heel jaar wachten op de volgende editie. Maar wees gerust: er staan de komende tijd nog genoeg andere mooie Werf&-evenementen op het programma. Zoals het meer internationaal georiënteerde Talent Acquisition Live op 20 september. En ook de voorbereidingen voor een nieuwe Webinar Week zijn alweer in volle gang. Hou deze site de komende tijd dus nog goed in de gaten!

Lees ook:

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners