Zorginstellingen mogen tool van Recruit Robin nu gratis gebruiken

Zorginstellingen die momenteel verlegen zitten om extra personeel, kunnen deze week gratis gebruik maken van de sourcingstool van Recruit Robin. ‘Op die manier proberen wij ook ons steentje bij te dragen’, aldus oprichter Aron Schilder.

Peter Boerman Op 16 maart 2020
Gem. leestijd 2 min 833x gelezen
Deel dit artikel:
Zorginstellingen mogen tool van Recruit Robin nu gratis gebruiken

Recruit Robin was in 2019 winnaar van de award voor beste recruitment tool bij Recruitment Tech. Met de tool kun je snel kandidaten sourcen, die passen bij jouw functieprofiel en ze vervolgens ook direct benaderen.

Ook vrijwilligers en werkzoekenden kunnen zich melden op het platform.

Dat zou voor veel zorginstellingen op dit moment wel eens een uitkomst kunnen zijn, hoopt Schilder. Zorginstellingen kunnen dan ook – zolang het coronavirus heerst – gratis gebruik maken van de tool om snel geschikt personeel te vinden. Ook vrijwilligers en werkzoekenden kunnen zich melden op het platform, aldus de oprichter. Recruit Robin deelt het beschikbare aanbod vervolgens met zorginstellingen.

Al het zorgpersoneel in Nederland op één plek

Oprichter Aron Schilder roept daarnaast ook jobboards als JobBird, Monsterboard, Nationale Vacaturebank en Indeed op om zich bij Recruit Robin te melden. ‘Samen met deze platforms kunnen wij het aanbod van zorgpersoneel in heel Nederland beschikbaar maken op één plek’, aldus Schilder, die tegelijk zorginstellingen gratis support belooft voor een goede start met het platform.

Recruit Robin roept ook andere jobboards op om zich bij hen te melden.

Aanmelden als zorginstelling kan hier. Aanmelden als zorgprofessional of vrijwilliger? Dat kan hier. Er zijn inmiddels ook op andere plekken al recruitmentactiviteiten gestart die proberen de ellende voor zorginstellingen op dit moment te verzachten. Zo is een groep recruiters deze week ook live gegaan met RecruitersForGood, een initiatief om de specifieke kennis en kunde van recruiters vrijwillig in te zetten waar dat het beste uitkomt.

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners