10-jarig jubileum Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie [adv]

Anja van Kemenade Op 28 juni 2016
Gem. leestijd 2 min 951x gelezen
Deel dit artikel:
10-jarig jubileum Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie [adv]

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie viert feest. Dit jaar bestaan we alweer 10 jaar. Wat in januari 2007 begon met alleen een Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is 10 jaar later uitgegroeid tot dé opleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en employability samen met meer dan 15 experts in de verschillende facetten van het vak.

Wat kunt u dit najaar allemaal verwachten?

10-jarig jubileumMet ruim 40 open trainingen, tientallen incompany trajecten en twee grote events leiden we jaarlijks duizenden professionals op. Op www.werf-en.nl en met de Werf& Awards inspireren we nog veel meer vakgenoten om met ons te blijven bouwen aan het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie. Via klassikale, online en blended (klassikaal + online) trainingen en kleine en grootschalige events vergroten we samen de kennis. Dit om arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan te tillen, de employer branding te professionaliseren, de recruitment te verbeteren en employability op de agenda te houden. Dit najaar staan onze docenten, experts in hun vakgebied, voor het tiende jaar op rij weer voor u klaar.

De oprichters en docenten Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga heten u samen met alle docenten en medewerkers ook in het najaar van 2016 weer van harte welkom!

10-jarig jubileum

Natuurlijk hebben we het vooral aan onze klanten te danken dat wij dit jaar ons 10-jarig jubileum mogen vieren. Wij willen dit dan ook graag samen met u vieren. Bij inschrijving vóór 1 september 2016 ontvangt u op alle trainingen zonder kortingsaanbod 10% jubileumkorting. Dus schrijf snel in en wij zien u graag dit najaar bij een van onze trainingen.

Najaarsbrochure 2016

10-jarig jubileumOp 16 juni tijdens Werf& Live hebben de aanwezigen de eerste exemplaren van onze najaarsbrochure in ontvangst mogen nemen. Vandaag valt de najaarsbrochure 2016 bij een groot aantal van onze klanten op de mat. Heeft u de brochure niet ontvangen? Bekijk dan snel online de brochure met alle trainingen voor dit najaar (u hoeft geen gegevens achter te laten). Mist u een training of schikt een datum niet, neem dan contact met ons op (088 – 730 28 88). Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners