27 september start Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional [adv]

Anja van Kemenade Op 21 juni 2016
Gem. leestijd 2 min 582x gelezen
Deel dit artikel:
27 september start Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional [adv]

Dinsdag 27 september 2016 start alweer de zesde editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional. Met behulp van objectieve kennis gecombineerd met ervaring achterhalen we kansrijke opleidingen, beroepen en bedrijven. Met de nieuwste tooling en websites schetsen we een gericht arbeidsmarktperspectief met kansrijke banen. 

Bied kansen en perspectief

Steeds meer werkgevers, werkzoekenden, gemeenten, loopbaancoaches, mobiliteitsadviseurs, branche-organisaties houden zich bezig met het vinden van kansen en perspectief op de arbeidsmarkt. Er zijn dan ook veel verschillende testen, scans en onderzoeksgegevens. Het blijft vaak lastig om deze informatie, concreet te vertalen naar onder meer individuele arbeidsmarktkansen, uitzicht op een baan, openstaande vacatures en opleidingsplannen. Met de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie komt hier verandering in.

Start dinsdag 27 september 2016: mis het niet

Dinsdag 27 september 2016 start de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional: Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief. De opleiding richt zich op professionals die dagelijks ‘derden’ moeten helpen en adviseren om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt of professionals die dagelijks met arbeidsmarktinformatie te maken hebben.
De leergang bestaat uit 3 bijeenkomsten. Vooraf aan de eerste dag ontvangt u een voorbereidende opdracht welke bestaat uit twee componenten. Allereerst inlezen in de case van ‘Stefan Jansen’ en daar verschillende vragen over beantwoorden. Ten tweede circa 10 bronnen bekijken en daar een paar vragen bij beantwoorden/oefeningen doen. Dit geeft vervolgens een goede basis om op de eerste dag te starten met de Leergang tijdens twee aansluitende dagen. Na afloop krijgt u een eindopdracht, welke op de terugkommiddag gepresenteerd en besproken wordt. Wilt u meer informatie en/of de ervaringen lezen van deelnemers? Download dan de factsheet.

Beoordeeld op Springest met een 8,6

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest, scoort de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional een 8,6 gemiddeld, gebaseerd op 22 ervaringen.

Vroegboekactie

Wanneer u zich uiterlijk 31 juli 2016 samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional, betaalt de 2e persoon slechts € 1.000,-.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners