Mimir multiposting heeft primeur met interactieve Carerix-client

Peter Boerman Op 19 mei 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 689x gelezen
Deel dit artikel:
Mimir multiposting heeft primeur met interactieve Carerix-client

Mimir multiposting is de eerste Carerix-partner die een volledig werkende applicatie heeft ontwikkeld op basis van Carerix CxScript.

De interactieve client draait geheel zelfstandig binnen het Carerix-platform en maakt op de achtergrond gebruik van de laatste versie van de Mimir multiposting webdiensten. De client is zelflerend en leert per klant hoe deze zijn vacatures op vacaturebanken indeelt. Dit maakt snellere doorplaatsing van vacatures mogelijk.

Controle

De Mimir multiposting interactieve client voelt en werkt als een standaard Carerix-onderdeel en maakt gebruik van de laatste functionaliteit die binnen Mimir multiposting beschikbaar is. De klant behoudt de volledige controle over de categorisering van zijn vacatures op vacaturebanken, waarbij de client hem optimaal ondersteunt.

Integraal

Mimir multiposting levert software die het beheer van vacatures op vacaturebanken een integraal onderdeel van de recruitmentsoftware maakt. De webdiensten van Mimir multiposting zijn sinds 2011 beschikbaar binnen Carerix.

Ecosysteem

Reinald Snik, directeur Carerix is verheugd over het feit dat Mimir Multiposting de eerste partner is die geheel zelfstandig via een API een koppeling met Carerix heeft gemaakt.Wij bieden partners met Carerix Market Place een selfservice-model om features/modules te activeren los van interne collega’s. Het is weer een belangrijke stap vooruit om te komen tot een ecosysteem met de Carerixsoftware als middelpunt.”

Verwachtingen

Guido Rusch, directeur Mimir Multiposting: “De interactieve client vervangt de huidige webdiensten die Mimir multiposting sinds 2011 binnen Carerix aanbiedt. Ik verwacht met de nieuwe applicatie in 2016 een groot aantal nieuwe Carerix-klanten van vacature multipostdiensten te voorzien.”

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners