ASA lanceert nieuw recruitmentplatform: ASA On Demand

Uitzendbureau ASA lanceert een digitaal platform waarmee opdrachtgevers binnen dezelfde dag een geschikte kandidaat kunnen vinden voor openstaande vacatures: ASA On Demand.

Adwin van Gerven Op 13 juni 2024
Gem. leestijd 2 min 300x gelezen
Deel dit artikel:
ASA lanceert nieuw recruitmentplatform: ASA On Demand

Ook het bekende studentenuitzendbureau ASA heeft nu de voordelen van platformisering ontdekt. Met het nieuwe ASA On Demand wil het uitzendbureau voldoen aan de toenemende vraag naar flexibel ‘on demand’ werk. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen via het platform met één druk op de knop met elkaar in contact gebracht worden voor interessante korte opdrachten in diverse sectoren.

De kandidaten kunnen vaak dezelfde dag nog aan de slag.

Vanaf 1 juni kunnen klanten van ASA korte klussen delen via het gloednieuwe platform. ASA On Demand verbindt opdrachtgevers met slechts één druk op de knop aan duizenden uitzendkrachten. Op het platform worden opdrachten van korte duur gedeeld; van dagklussen in de horeca of retail tot tijdelijke administratieve projecten van meerdere weken. De kandidaten kunnen vaak dezelfde dag nog aan de slag. Zo zijn werkgevers verzekerd van voldoende flexibel personeel voor of op ieder gewenst moment.

Vraag toegenomen

Als uitzendbureau voor studenten, starters en (young) professionals voldoet ASA met het nieuwe platform niet alleen aan de wensen van hun opdrachtgevers, maar ook aan die van hun kandidaten. Het bureau merkt dat de vraag naar flexibel werk, waarbij kandidaten ook nog eens snel van start kunnen gaan, de afgelopen jaren flink is toegenomen. In combinatie met de vele voordelen van een uitzendcontract, biedt het bureau een aantrekkelijke en eigentijdse manier van werken aan.

‘Met de lancering van ASA On Demand combineren we de flexibiliteit van een platform met de voordelen van een uitzendcontract.’

‘Met de lancering van ons platform ASA On Demand willen we de flexibiliteit van een platform combineren met de voordelen van een uitzendcontract. Met één druk op de knop staan onze kandidaten in contact met werkgevers. Ondanks dat kandidaten zichzelf nu kunnen inplannen en opdrachtgevers volledig online klussen kunnen plaatsen, houden we vast aan onze human touch; er zijn altijd consultants betrokken bij de matching en het poolmanagement’, vertelt Maximilian Krijgsman, algemeen directeur van ASA, Easy Way & Start People Transport.

Lees ook

Meer over volume werven?

Op 25 juni 2024 organiseert Werf& het allereerste Blue Collar & Volume Recruitment Event in Nederland. Dit evenement brengt kennis en expertise van vooraanstaande sprekers samen, en presenteert concrete casestudy’s. Ook vind je er innovatieve technologieën om deze uitdagingen aan te pakken. Dus mis het niet!

Blue Collar

 

Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners