50 procent korting op Werf& magazine

Peter Boerman Op 20 augustus 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1702x gelezen
Deel dit artikel:
50 procent korting op Werf& magazine

Wist je dat Werf& naast deze website ook viermaal per jaar een magazine uitgeeft? Werf& is het vakblad over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Boordevol inspirerende cases, praktische informatie en tips, mooie campagnes en interviews met vakgenoten. Abonnee worden? Dat kan nu heel voordelig met onze speciale zomeractie. Als je vóór 7 september abonnee wordt, krijg je maar liefst 50 procent korting en ontvang je 6 nummers voor de prijs van 4. 

Werf& Zoeken en vinden

Dit jaar bestaat Werf& vijf jaar en inmiddels zijn er maar liefst 22 boeiende edities verschenen. Het meest recente nummer staat geheel in het teken van zoeken en vinden. Over hoe je ideale nieuwe medewerkers kunt opsporen en aan je binden. Hoe kan je succesvol proactief sourcen, hoe pak je boolean searchen aan en wat wordt de rol van de moderne recruiter? Verder in de Special Recruitmentsystemen aandacht voor het beste ATS-systeem en wat doen we met Big Data? Een inspirerend nummer, mede dankzij de inbreng van onze gasthoofdredacteur Renate Deken van Randstad.  Met een uitgebreid interview met de ‘Meest Invloedrijke Recruiter’ Nicole van Thoor en een kijkje in de keuken bij GDFSUEZ, Nedap en Onboard. Wie nu abonnee wordt, krijgt het nummer Zoeken en vinden alsnog toegestuurd.

Binnenkort verschijnt Werf& Innovatie

Natuurlijk staan we niet stil. Op dit moment werkt de redactie druk aan nummer 23 die in oktober verschijnt. Dit keer staat het thema Innovatie centraal en de special wordt gewijd aan Mobile recruitment. Alweer een nummer dat je als professional eigenlijk niet mag missen. Beslis snel en meld je nu aan als abonnee.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners