Save The Date: tweede Webinar Week van Werf& in aantocht

Peter Boerman Op 19 juli 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 542x gelezen
Deel dit artikel:
Save The Date: tweede Webinar Week van Werf& in aantocht

In 1 week weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends op de arbeidsmarkt? Volg dan eind september de Webinar Week die Werf& dit jaar voor de tweede keer organiseert.

De tweede Webinar Week in de geschiedenis vindt plaats vanaf maandag 25 tot en met vrijdag 29 september. De organisatie is in handen van drie online platforms, die speciaal hiervoor de handen ineenslaan: Werf&, ZiPconomy en HR Community. Zij zorgen er gezamenlijk voor dat dagelijks 5 interessante webinars worden aangeboden, dus 25 in totaal. Het programma is nu nog volop in ontwikkeling, maar wordt de komende weken steeds verder gevuld.

Elke dag een eigen thema

Elke dag in de Webinar Week heeft een eigen thema meegekregen:

  • Maandag: Employer Branding en Candidate Experience
  • Dinsdag: Professioneel inhuren: Visie en Feiten
  • Woensdag: HR Solutions gericht op de toekomst
  • Donderdag: Data driven & recruitment marketing
  • Vrijdag: Total Workforce Management: Trends & Tools

Op iedere dag geven 2 keynote sprekers en 3 organisaties inzicht in hun visie, trends en best practices. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen (gratis!) hun kennis met jou. Vanaf eind augustus kun je je inschrijven op alle verschillende webinars.

Eerste Webinar Week was groot succes

De tweede Webinar Week in september volgt na het succes van de eerste week, die in februari dit jaar werd gehouden. Die week wist destijds zo’n 3.000 belangstellenden te trekken.

Voor een impressie van een van de vorige 25 webinars:

Lees meer over de Webinar Week in september:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners