Bloggers gezocht (m/v/anders)

Peter Boerman Op 28 juli 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 571x gelezen
Deel dit artikel:
Bloggers gezocht (m/v/anders)

Altijd al je mening willen geven over het vakgebied van werving en selectie? Dit is je kans! Werf& zoekt de komende maanden nog regelmatige bloggers.

Mensen die een mooi verhaal over recruitment te vertellen hebben, zijn altijd welkom. Altijd al gedroomd van het schrijverschap? Je persoonlijke lotgevallen blootgeven aan de buitenwereld? Of wil je gewoon af en toe een nieuwe trend delen met je vakgenoten, of je onvrede of verwondering over een ontwikkeling kwijt? Laat het gerust weten!

Kennis delen is goed voor ieder

Bloggers krijgen uitgebreide aandacht op het grootste platform voor recruitend Nederland. Daarmee bouw je aan je bekendheid en je reputatie als autoriteit, en dat kan vaak onverwacht leuke dingen opleveren. Bovendien: kennis delen helpt het vakgebied verder. En pas als je het goed kunt uitleggen, kun je vaak zelf ook echt iets met de kennis. Door het op te schrijven, ga je er echt over nadenken.

Dus: waar wacht je nog op? Stuur een mailtje, zeg waarover je wel eens wat wilt schrijven, en we praten snel verder over het hoe en wat!

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners