Al ruim 500 inschrijvingen voor Werf& Live – jij komt toch ook?

De teller voor Werf& Live is de 500 inschrijvingen al (ruim) gepasseerd. Maar ook jij bent op 1 oktober van harte welkom. En deze week is inschrijven nog helemaal gratis.

Peter Boerman Op 07 september 2020
Gem. leestijd 2 min 630x gelezen
Deel dit artikel:
Al ruim 500 inschrijvingen voor Werf& Live – jij komt toch ook?

500 inschrijvingen. Dat is waar de teller halverwege vorige week eventjes stilhield. Maar inmiddels zijn we alweer een stukje verder. En er kan nog meer bij, als op 1 oktober Werf& Live, het grootste recruitment-event van Nederland, plaatsvindt in DeFabrique in Utrecht, en iedereen het spektakel via een livestream kan volgen. Meld je daarom dus nu snel aan. Want deze week is inschrijven nog helemaal gratis.

Het is dit jaar het vijfde achtereenvolgende jaar dat Werf& Live plaatsvindt. Een heus jubileum dus. En het programma is er dan ook naar, met onder meer topsprekers als John Sullivan (Recruitment thought leader uit Silicon Valley) en Sief Khafagi (Lead Recruiter bij Facebook). Samen met vele anderen gaan zij op die dag in op vragen als:

  • Hoe zorg je ervoor dat de senior talent de junior talent naar de volgende stap brengt?
  • Waar vind je top engineers of talent uit een niche?
  • Hoe maak je talent betrokken bij jouw bedrijf?
  • Wat leer je van de best-performing en meest innovatieve bedrijven?
  • Hoe recruit je data-driven en technology-supported?

Ook de winnaars van de Werf& Awards van dit jaar zullen te horen zijn, net als Willem Hooft, en recruiters van de Jumbo en Action. Daar wil je toch bij zijn? Zorg dus dat je die dag om 9:45 uur je laptop startklaar hebt, zodat je live nieuwe inzichten kunt krijgen en geïnspireerd kunt raken op recruitment voor de toekomst.

Buiten de gebaande paden

Thema van dit jaar is ‘buiten de gebaande paden’. Dat heeft natuurlijk te maken met de arbeidsmarkt van vandaag, die vraagt om meer dan alleen het invullen van vacatures. Soms is het nodig net even anders naar de werving en plaatsing van de juiste professionals te kijken. Anders durven denken, anders durven doen. Buiten gebaande paden treden dus.

500 inschrijvingen voor werf& live

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners