Aantal inzendingen Magneet boven verwachting

Martijn Hemminga Op 15 maart 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1735x gelezen
Deel dit artikel:

De Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie heeft dit jaar 140 inzendingen ontvangen voor de Magneet, de creativiteitsprijs in arbeidsmarktcommunicatie. Ondanks dat er 17% minder inzendingen zijn als vorig jaar is de SJP blij met dit resultaat. De verwachting was dat er veel minder inzendingen zouden zijn.

16 effeciviteitsinzendingen
In de nieuwe categorie Effectiviteit zijn 16 inzendingen. De SJP ziet hierin een duidelijk teken dat de categorie voorziet in een behoefte: Wij hadden zoveel inzendingen voor de nieuwe categorie niet verwacht. Het woord is nu aan de jury’s, die zich de komende weken over de inzendingen gaan buigen. Eind maart worden de nominaties bekendgemaakt.

De uitreiking van de Magneten is op 19 mei in de Philharmonie in Haarlem.
Bron: SJP

Tags:
Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners