Profiteer van € 100,- vroegboekkorting voor Recruitment Tech Event 2017

Martijn Hemminga Op 13 juli 2017
Gem. leestijd 2 min 413x gelezen
Deel dit artikel:
Profiteer van € 100,- vroegboekkorting voor Recruitment Tech Event 2017

Donderdag 23 november 2017 vindt de derde editie plaats van het Recruitment Tech Event.

Met 3 inspirerende keynotes, 24 verdiepende breakouts, veel innovatieve demo’s én de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2017. Tot 1 augustus profiteer je van het very early bird tarief en krijg je € 100,- korting.

Ontdek de recruitmenttechnologie van 2018

Tijdens het Recruitment Tech Event staat het gebruik van recruitmenttooling centraal bij het halen van de recruitmentdoelstellingen van organisaties. Wat is de recruitmentstrategie, welke doelen moeten behaald worden, welke rol speelt technologie hierin en wat zijn de resultaten? Het grootste deel van de breakout-sessies zijn cases waarin werkgevers, w&s-bureaus, uitzenders en/of detacheerders vertellen over hun ervaringen. Verder tonen 15 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen op de demo desks.

Eerste keynote spreker bekend

De eerste keynote spreker van het Recruitment Tech Event is bekend: oprichter van WorkShape.io en recruitment tech watcher Hung Lee komt over uit Londen om de recruitment tech trends in de nabije en verre toekomst te delen. Hung Lee loopt al meer dan 15 jaar rond in het recruitmentvakgebied als bureaurecruiter, recruitment manager, internal Head of Talent, recruitment trainer en strategisch adviseur van startups in de tech scene van London. In 2014 begon hij samen met twee vrienden aan het bouwen van WorkShape.io, een matching service voor tech talent. Daarnaast cureert Lee wekelijks het recruitment tech nieuws vanuit de hele wereld in zijn ezine On hiring.

Profiteer van het very early bird-tarief

Naarmate de datum van het event nadert gaat de prijs van een ticket omhoog. Als je je aanmeldt voor 1 augustus 2017 profiteer je van € 100,- korting. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van het Recruitment Tech Event.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners