25% korting op kennisbank amcexpert.nl [adv]

Martijn Hemminga Op 22 april 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1163x gelezen
Deel dit artikel:
25% korting op kennisbank amcexpert.nl [adv]

In april is de 25ste Werf& verschenen en om dit te vieren krijgen Werf& lezers korting op kennisbank voor arbeidsmarktcommunicatie amcexpert.nl. Tot en met woensdag 30 april 2014 profiteren Werf&-abonnees van 25% korting op amcexpert.nl met de kortingscode die je kunt vinden op de A5 insert die bij de Werf& ingesloten zit.

Wat is amcexpert.nl?

In de online kennisbank op amcexpert.nl vind je meer dan 255 documenten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Van strategisch plan tot stappenplan voor employer branding. Van checklist voor de recruitmentsite tot tips voor onboarding. En iedere week komen er nieuwe documenten bij.

Waarom amcexpert.nl?

Met een abonnement op amcexpert.nl krijg je:

  • 250+ praktische documenten;
  • Content die je nergens anders vindt;
  • Iedere week nieuwe documenten;
  • Toegang via pc, tablet & smartphone.

Neem nu een abonnement met 25% korting

Neem nu met 25% korting een abonnement op de kennisbank voor uw arbeidsmarktcommunicatie: amcexpert.nl. Tot en met woensdag 30 april 2014 profiteren Werf&-abonnees van 25% korting met de kortingscode die je kunt vinden op de A5 insert die bij de Werf& ingesloten zit. Of gebruik de kortingscode die je woensdag 23 april terugvindt in de maandelijkse nieuwsbrief van Werf&.

 

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners