Dé advanced recruitmentopleiding start donderdag 5 oktober

Anja van Kemenade Op 24 augustus 2017
Gem. leestijd 2 min 383x gelezen
Deel dit artikel:
Dé advanced recruitmentopleiding start donderdag 5 oktober

In deze 2x tweedaagse opleiding voor ervaren recruiters wordt je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

In vier dagen leer je alles om invloed uit te oefenen om als senior, lead of manager gewenst advies te geven. Deze recruitmentopleiding is voor recruiters met meerdere jaren praktijkervaring werkzaam aan de bureaukant (W&S, detachering) of als corporate recruiter/recruitment manager die meer dan 250 hires heeft gemaakt. En het is de ideale vervolgopleiding voor de Leergang Recruitment. Is de Leergang Recruitment interessanter voor jou? Donderdag 31 augustus vindt er een webinar plaats om kennis te maken met deze leergang. Schrijf je nu gratis in!

Een nieuwe aanpak

In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat wij ook met jou een moderne intake houden en jouw ervaring, visie en motivatie meenemen om deel te nemen aan de opleiding en opdat we een minimaal niveau van vakvolwassen deelnemers garanderen. Jouw visie op het vak en de manier hoe je dat over de bühne brengt, is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Maar ook de beheersing van basisdata, doelgroepkennis en het invullen van de candidate journey. Bij de start, tussendoor en bij het einde van de opleiding. Hoe presenteer je jouw recruitmentvisie als vakvolwassen recruiter, leadrecruiter, HR professionals of (toekomstig) recruitment manager?

De voordelen

  • Maximaal 18 personen
  • In 2 keer 2 dagen (incl. twee overnachtingen)
  • Veel interactie, oefeningen en intervisie
  • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
  • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord
  • Ontspannen, lerend van elkaar met humor en hoog niveau kennisoverdracht

Heb je nog niet zoveel ervaring, dan is de Leergang Recruitment wellicht iets voor jou.

Vroegboekactie

Bij inschrijving vóór 1 september 2017 voor deze opleiding ontvang je een gratis ticket t.w.v. € 395,- voor het Recruitment Tech Event dat op donderdag 23 november 2017 plaatsvindt. Tijdens het Recruitment Tech Event ontdek je hoe recruitment tooling kan helpen bij het realiseren van jouw recruitmentdoelen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners