Home Workshop vacatureteksten schrijven voor recruiters

  Workshop vacatureteksten schrijven voor recruiters

  57 keer
  0
  25-04-2019 13:00 - 17:00 Van der Valk in Veenendaal Categorie: Organisator: Els Reinders Type:

  Ben jij recruiter en worstel je ook regelmatig met het schrijven van vacatureteksten? Kom dan donderdag 25 april a.s. naar onze workshop “Vacatureteksten schrijven voor recruiters” in Veenendaal.

  Wat is de tone of voice?

  Vacatureteksten spelen nog altijd een grote rol in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Maar zo makkelijk als er vaak over wordt gesproken, zo moeilijk is het om ze goed te schrijven. Hoe bouw je een vacaturetekst op? Hoe spreek je een specifieke doelgroep aan (tone of voice)? Wat hoort er allemaal in een vacaturetekst en wat vooral niet? Wat is het verschil tussen direct en indirect schrijven? En hoe optimaliseer je een vacaturetekst voor online (SEO)?

  Interactieve workshop

  Tijdens deze interactieve workshop krijg je aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht in de eisen die vandaag de dag aan vacatureteksten worden gesteld. Daarnaast ga je zelf aan de slag met een door jou zelf meegebrachte vacature.

  Met beoordeling van je eigen tekst

  Deze praktische workshop wordt gegeven door niemand minder dan onze Creative Director Arjan Mackaay, die al meerdere keren bekroond werd voor zijn wervingsteksten en -campagnes. Hij spreekt en traint deze middag uit ervaring en beoordeelt aan het einde van de workshop de door jou geschreven vacatureteksten.

  Na deze workshop:

  • Kun jij vacatureteksten schrijven voor specifieke doelgroepen
  • Weet jij waar een vacaturetekst inhoudelijk aan moet voldoen
  • Ben je geen uren meer kwijt aan het schrijven van online personeelsadvertenties
  • Heb jij je kennis van arbeidsmarktcommunicatie vergroot

  Kosten

  De kosten voor deze interactieve workshop bedragen € 550,- per persoon (excl.btw). Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven. De workshop wordt gegeven op donderdag 25 april a.s. van 13.00 tot 17.00 uur bij Van der Valk in Veenendaal. Wil jij deelnemen? Meld je dan snel aan.

  Meer informatie

  Kaart onbeschikbaar