Ariel Eckstein: Managing director European Hiring Solutions

Martijn Hemminga Op 11 juni 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1148x gelezen
Deel dit artikel:

Oude functie: Vice President Business Expansion
Oude werkgever: AOL Europe

Nieuwe functie: Managing director European Hiring Solutions
Nieuwe werkgever: LinkedIn

Ingangsdatum: 1 juni 2010

Ariel Eckstein is door LinkedIn aangetrokken als hoofd Hiring Solutions in Europa. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de Talent Advantage Suite, een dienst waarmee het zich op de recruitmentmarkt begeeft. Eckstein werkt vanuit de kantoren in Londen, Dublin en Amsterdam. In een persbericht zegt Eckstein: “Mijn doel is om recruitmentprofessionals te tonen hoe ze het meeste uit LinkedIn kunnen halen en hoe ze kosten en tijd kunnen besparen bij het vinden van toptalent”.

Met de aanstelling wil LinkedIn zich prominenter manifesteren op de Europese markt. Van de 70 miljoen leden bevinden zich er 15 miljoen in Europa. In Nederland heeft LinkedIn 1,9 miljoen geregistreerde gebruikers.

Tags:
Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners