Arjan Elbers over 2024: ‘Laat die vastomlijnde transactionele vacature nou eindelijk eens los’

Er staan ons veel veranderingen te wachten in 2024, schetst Recruiters United-voorzitter Arjan Elbers. Zijn devies? Breek los met de tradities, en zet je eigen koers uit. 'Als de kaarten anders worden geschud, zijn het degenen met een goed en soms gedurfd plan die er met de winst vandoor gaan.'

Werf& gastredacteur Op 18 januari 2024
Gem. leestijd 6 min 218x gelezen
Deel dit artikel:
Arjan Elbers over 2024: ‘Laat die vastomlijnde transactionele vacature nou eindelijk eens los’

Ook al krijgen we het economisch wellicht wat zwaarder, onze babyboomers blijven in 2024 gewoon uitstromen, of de economie nu krimpt of groeit. De grote hausse met pensionado’s verlaat in rap tempo zwaaiend hun werkgever om vervolgens op hun elektrische fiets andere mensen (die met een normale fiets naar hun werk fietsen) voorbij te scheuren op weg naar de kroeg, of de bingo of wat die mensen dan ook allemaal doen.

Ineens – net voor de feestdagen in 2022 – was daar: ChatGPT.

En dan: de olifant in de kamer, Artificial Intelligence en ChatGPT. Hier moeten we het toch echt even over hebben! Ik heb het idee dat bedrijven er al jaren en jaren mee gooiden als containerbegrip. Onze software draait op A.I., wij verrijken data met A.I., we draaien recruitment marketing ads op basis van A.I. Goed verhaal, lekker kort allemaal. Serieus nog niets spannends gezien. En toen ineens – net voor de feestdagen in 2022 – was daar: ChatGPT. In 2023 explodeerde het. Sommige mensen waren...

Dit artikel gratis lezen?

Dit artikel is alleen beschikbaar voor Werf& Pro leden.

Waarom een Werf& Pro account super handig is:

  • Je krijgt toegang tot exclusieve content.
  • De homepage wordt aan de hand van jouw voorkeuren weergegeven.
  • Je ontvangt 2 keer per week onze nieuwsbrief;
  • Je krijgt 10% korting op al onze events*
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van onze partners.
  • Je download gratis het Jaarboek 2022/2023

*Exclusief RLN events

Maak binnen 1 minuut een gratis Werf& Pro account.

Registreren Al een account? Log dan hier in

Deze site onthoudt via een cookie die geplaatst wordt bij inloggen dat gebruikers na 48 uur weer worden uitgelogd. Als je het ‘remember me‘ vinkje aanzet onthoudt de site het voor 14 dagen. Dit geldt niet als je hebt ingesteld in je browser dat wanneer je deze site sluit je  ook meteen je cookies wist.

Meer lezen?

Deze column van Recruiters United-voorzitter Arjan Elbers is afkomstig uit het 180 pagina’s dikke Werf& Jaarboek, dat deze maand verschijnt. Een gratis (digitaal) exemplaar ontvangen? Vraag het hier aan!

Jaarboek

Lees ook

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners