Bol.com winnaar Digitaal-Werven 2014

Martijn Hemminga Op 07 oktober 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 3998x gelezen
Deel dit artikel:
Bol.com winnaar Digitaal-Werven 2014

Voor de 8e maal werd vandaag de Digitaal-Werven Award uitgereikt voor de beste digitale sollicitatie-ervaring. Winnaar in 2014 is Bol.com.

Juryrapport

De jury was vooral te spreken over een aantal technische zaken op de recruitmentsite van Bol.com. Zo blijft de sollicitatiebutton continu in beeld, kun je zien hoe vaak is gesolliciteerd en wat de status is van het hele proces. De prijs werd in ontvangst genomen door Astrid Lommert (candidate experience) en Anouk Bosma (arbeidsmarktcommunicatie).

Nominaties

Naast Bol.com waren ook CalcoDeloitteEnecoEnexis en Grant Thornton genomineerd. Twee van deze partijen waren eerdere winnaars: Enexis en Deloitte. Beide sites zijn sinds hun overwinningen wel doorontwikkeld, maar niet geheel herzien.

Jury

De jury van Digitaal-Werven bestond uit: Ronald van Schaik, Tom van der Valk, Anouscka Scholten, Wilbert Pot en Jeanet Bathoorn.

Winnaars van Bol.com en de jury

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners