Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie februari 2017 [adv]

Anja van Kemenade Op 24 november 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 249x gelezen
Deel dit artikel:
Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie februari 2017 [adv]

Donderdag 2 en vrijdag 3 februari 2017 organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie alweer voor de vierde keer de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

Aan de slag met uw eigen arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie gaat u met een kleine groep deelnemers in een informele sfeer actief, inspirerend en energiek aan de slag met uw eigen arbeidsmarktcommunicatie. In twee dagen tilt u uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan. Uw kennis wordt geupdate en u gaat direct aan de slag voor uw eigen organisatie. Deze tweedaagse bootcamp wordt gegeven door de experts Martijn Hemminga en Laura Baselaar.

Het complete vakgebied

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin u werkt aan uw eigen arbeidsmarktcommunicatie. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heeft u niet alleen uw kennis op peil gebracht, maar gaat u naar huis met concrete onderdelen van uw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

Beoordeeld op Springest met een 8,7

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest scoort de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie een 8,7 gemiddeld, gebaseerd op 36 ervaringen.

Combitarief

De bootcamp leent zich ideaal om samen met uw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat u snel uw arbeidsmarktcommunicatie optimaliseert. U profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in.

Vroegboekactie

Schrijf uiterlijk 31 december 2016 in u ontvangt een gratis vrijkaart voor Werf& Live op 11 mei 2017.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners