Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie februari 2018 [adv]

Anja van Kemenade Op 05 december 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 337x gelezen
Deel dit artikel:
Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie februari 2018 [adv]

Donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2018 organiseert de Academie voor Arbeids­markt­communicatie alweer voor de zesde keer de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie.

Aan de slag met uw eigen arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie gaat u met een kleine groep deelnemers in een informele sfeer actief, inspirerend en energiek aan de slag met uw eigen arbeids­markt­communicatie. In twee dagen tilt u uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan. Uw kennis wordt geupdate en u gaat direct aan de slag voor uw eigen organisatie. Deze tweedaagse bootcamp wordt gegeven door de experts Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga.

Het complete vakgebied

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie heeft u niet alleen uw kennis op peil gebracht, maar gaat u naar huis met concrete onderdelen van uw arbeids­markt­communicatie­strategie en -operatie.

Beoordeeld op Springest met een 8,7

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest scoort de Bootcamp Arbeids­markt­communicatie een 8,7 gemiddeld, gebaseerd op 51 ervaringen.

Combitarief

De bootcamp leent zich ideaal om samen met uw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat u snel uw arbeidsmarktcommunicatie optimaliseert. U profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in. Gebruik bij inschrijving met een collega de actiecode combi-amcb.

Vroegboekactie

Bij inschrijving vóór 1 januari 2108 voor deze tweedaagse bootcamp ontvang je een gratis ticket t.w.v. € 395,- voor het event Werf& Live dat op donderdag 17 mei 2018 plaatsvindt.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners