Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 11 oktober [adv]

Anja van Kemenade Op 05 juli 2018
Gem. leestijd 3 min 338x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 11 oktober [adv]

Donderdag 11 oktober 2018 start alweer de 24e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

Mis het niet

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is de meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Alle onderwerpen zoals werving, employee relationship management, employer branding en strategie komen uitgebreid aan bod. De leergang is praktisch, praktijkgericht en interactief. Veel cases passeren de revue. Verder wordt er door de docenten veel persoonlijke aandacht gegeven aan de deelnemers en ligt de nadruk op leren en fun.

Vroegboekactie

Bij inschrijving uiterlijk 15 augustus 2018 voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie ontvang je een vrijkaart voor het Werf& Selectiecongres op 16 oktober 2018.

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 10 stappen

Voorafgaand aan de leergang zal er een telefonische intake plaatsvinden met één van de experts van deze leergang. Tevens zal er een whatsapp groep worden gemaakt met alle deelnemers en experts om onderling kennis te delen. Woensdag 3 oktober start je dan met de eerste e-training. In een uur wordt je meegenomen in de theorie van arbeidsmarktcommunicatie. Na afloop ontvang je een voorbereidingsopdracht voor de eerste opleidingsdag op 11 oktober. In totaal zijn er 4 opleidingsdagen die iedere keer in de week ervoor worden voorafgegaan door een e-training. Op dag 5 wordt de leergang afgesloten met de eindpresentaties van de deelnemers, uitreiking van de certificaten en ter afsluiting een diner.

De voordelen van deze opzet

Tijdens deze opleiding ga je met jouw eigen groep het complete leerproces van arbeidsmarktcommunicatie in. Tijdens en na de opleiding kun je dus sparren met jouw mededeelnemers en de experts op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. De belangrijkste voordelen van deze opleiding zijn:

  • Docenten en sparringpartners zijn de beste experts in het vak
  • Voorafgaand aan iedere opleidingsdag een e-training voor de theorie
  • Tijdens de opleidingsdagen veel aandacht voor praktijk en individuele vraagstukken
  • Veel individuele aandacht
  • De experts delen de meest actuele theorie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie
  • Je gaat aan de slag met relevante en actuele cases
  • Het geleerde is direct toe te passen in de dagelijkse praktijk
  • Theorie wordt vertaald naar concrete oplossingen
  • Tijdens de opleidingsdagen is er veel interactie
  • Uitbreiding van jouw netwerk

De experts

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie heb je een vaste groep van minimaal vier experts. Deze experts zijn dagelijks werkzaam op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. De experts volgen het groeiproces van de groep en individuele deelnemers. De experts zijn Laura BaselaarMarion de VriesMartijn Hemminga en Melle Tuik.

Beoordeeld met een 8,3 op SpringestPrint

Honderden professionals gingen je voor en beoordeelden de leergang op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest met een 8,3. lees hieronder enkele evaluaties van de deelnemers

Jos Kok, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: “Prima leergang waar de breedte van Arbeidsmarktcommunicatie wordt belicht vanuit kennis, ervaring en emotie. Mooi! Top vond ik de balans tussen theorie en praktijk en de mogelijkheid je eigen praktijk bespreekbaar te maken. Ik heb veel geleerd op een plezierige wijze.”

Kim Hermans, Isatis Group: “Tijdens de leergang Arbeidsmarktcommunicatie heb ik veel handvatten gekregen die in de praktijk toepasbaar zijn. Met een aantal quickwins kun je zo aan de slag, terwijl ook de langere termijn behandeld wordt.”

Marieke van Oers, Zorg aan Zet: “Prettig om met verschillende branches samen deze training te doen. Je kunt hier veel van oppikken. Combinatie praktijk en theorie is erg prettig. Laatste bijeenkomst lieten we elkaar weten hoe we de arbeidsmarktcommunicatie in de praktijk willen brengen in onze eigen organisatie. Dit was zeer leerzaam!”

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners