Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie juni 2016 [adv]

Anja van Kemenade Op 18 april 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 698x gelezen
Deel dit artikel:
Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie juni 2016 [adv]

Op 23 en 24 juni 2016 organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de derde keer de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

Mis het niet!

Tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie gaat u met een kleine groep deelnemers in een informele sfeer actief, inspirerend en energiek aan de slag met uw eigen arbeidsmarktcommunicatie. In twee dagen tilt u uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan. Uw kennis wordt geupdate en u gaat direct aan de slag voor uw eigen organisatie. Deze tweedaagse bootcamp wordt gegeven door de experts Geert-Jan Waasdorp en Laura Baselaar.

Het complete vakgebied

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin u werkt aan uw eigen arbeidsmarktcommunicatie. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heeft u niet alleen uw kennis op peil gebracht, maar gaat u naar huis met concrete onderdelen van uw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

Video-impressie tweede bootcamp

Bekijk de video van de tweede Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie op 4 en 5 februari 2016 om een indruk te krijgen.

Beoordeeld op Springest met een 8,7

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest, scoort de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie een 8,7 gemiddeld, gebaseerd op 23 ervaringen.

Combitarief

De bootcamp leent zich ideaal om samen met uw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat u snel uw arbeidsmarktcommunicatie optimaliseert. U profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners