Cécile Reulen: Projectmanager

Martijn Hemminga Op 08 februari 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1346x gelezen
Deel dit artikel:

Cécile Reulen

Oude functie: Senior consulent
Oude werkgever: Content Uitzenbureau

Functie: Projectmanager
Nieuwe werkgever: Intelligence Group

Ingangsdatum: 1 januari 2010

Cécile Reulen, Intercedent van het Jaar 2008, werkt sinds 1 januari voor Intelligence Group als projectmanager.

Cécile heeft in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit, Kunst- en Cultuurwetenschappen gestudeerd. Na haar studie is zij een ander pad ingeslagen en als consulent bij Content uitzendbureau gaan werken.

Na 5 jaar als senior consulent te hebben gewerkt en de mooie titel van Intercedent van het Jaar, was het tijd voor deze nieuwe stap in haar carrière.

Tags:
Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners