Cursor voor Amerpoort, Deloitte en Essent

Martijn Hemminga Op 25 maart 2010
Gem. leestijd 2 min 1366x gelezen
Deel dit artikel:

Als afsluiting van Succesvol Werven via Internet werden de bekroningen uitgereikt. De Gouden Cursor voor beste recruitmentsite is gewonnen door Essent. De publieksprijs is gegaan naar Amerpoort. De Innovatiecursor die voor het eerst werd uitgereikt ging naar Deloitte. 

Werkenbijessent.nl
De recruitmentsite Werkenbijessent.nl is uitgeroepen tot de beste recruitmentsite 2010 van Nederland. Van de drie genomineerden, waaronder TNO en Deloitte, vond de jury de recruitmentsite van Essent het beste. Essent heeft met haar recruitmentsite de zesde Gouden Cursor gewonnen. De jury vond de site sterk omdat de doelgroep centraal wordt gesteld vanuit verschillende perspectieven: functie, inhoud en vaardigheden. De site laat een goede combinatie zien tussen employer branding en directe werving. De site heeft alles waar een recruitmentsite aan moet voldoen. De informatie, overzichtelijkheid, vormgeving, vindbaarheid en aantrekkelijkheid zijn door de jury bijzonder positief beoordeeld. De site past bij de organisatie; het is helemaal in Essent look & feel. Saillant detail is dat half april een nieuwe recruitmentsite van Essent de lucht in gaat.

Deloitte wint de eerste Innovatiecursor
De nieuwe recruitmentsite van Deloitte, Werkenbijdeloitte.nl, wint de prijs voor de meest innovatieve recruitmentsite van Nederland. Een site die volgens de jury het vakgebied recruitment inspireert, het vakgebied verder brengt en in het oog springt door nieuwe technieken en innovativiteit. Wat anno 2010 technisch mogelijk is op gebied van werving, is verwerkt in de site van Deloitte.

Amerpoort wint de Publiekscursor 2010
De Publiekscursor, de publieksprijs voor meest aansprekende recruitmentsite, is gegaan naar Werkenbijamerpoort.nl. In totaal hebben 1.466 personen een stem uitgebracht op wat voor hen de meest aansprekende recruitmentsite van Nederland was. Met een gemiddeld cijfer van 7,8 was de recruitmentsiteWerkenbijamerpoort.nl de winnaar van de Publiekscursor 2010.


De winnaars van de Cursors 2010 op een rij (Fotografie: Erkelens Digital Imaging).

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners