De 10 events die je in 2020 moet bezoeken

Er staat ons weer een jaar vol mooie recruitmentevents te wachten. Wij vertellen welke 10 events je volgens ons sowieso moet bezoeken en die je dus nu al in je agenda kunt zetten.

Redactie Op 03 januari 2020
Gem. leestijd 2 min 1524x gelezen
Deel dit artikel:
De 10 events die je in 2020 moet bezoeken

28 januari: Jaarcongres voor Bureaurecruiters

Innovatie is een must als het gaat om bureaurecruitment. De kandidaat wordt namelijk steeds mondiger, de druk om vacatures snel en goed in te vullen hoger en dan heb je ook nog te maken met marktplaatsen, platforms en DAS’sen, de WAB en de Brexit. Wil je weten hoe je het beste met al deze ontwikkelingen kunt omgaan? Je hoort het aan het eind van deze maand.

10 t/m 14 februari: Webinar Week

Niet alle events kosten reistijd: de Webinar Week kun je lekker vanuit je eigen bureaustoel meepakken. Een week lang gratis webinars volgen is het enige wat je hoeft te doen. Dit jaar zijn de dagthema’s: Future Proof Recruitment, Candidate Experience, Professioneel inhuren in de praktijk, Out of the box en Total Talent Acquisition.

12 maart: Talent Acquisition Live

Wat is er voor nodig om innovatieve talent acquisition te bereiken? Je hoort het tijdens het internationele event talent Acquisition Live in Amsterdam door het volgen van keynotes en breakouts.

24 maart: Recruitment Workshops

Overtuigingskracht is een belangrijke vaardigheid voor recruiters. Je moet een kandidaat voor je kunnen winnen, een hiring manager overreden en de afdeling inkoop meekrijgen. Hoe pak je dat het beste aan? Recruiters United helpt je op weg met workshops.

14 t/m 15 mei: Sourcecon

Zoals elk jaar is ook SourceCon van de partij, deze keer in Lissabon. Naast de gebruikelijke keynotes is er ook een hackathon en zijn er innovation labs aanwezig.

28 mei: Werf& Live

Het invullen van vacatures is niet meer genoeg. Bij recruitment en arbeidsmarktcommunicatie gaat het steeds meer om impact. Dat is waar we ons dan ook op gaan richten tijdens alweer de vijfde (!) editie van Werf& Live.

11 juni: Demo_Day

On the spot oriënteren op tooling en het uitproberen? Klinkt ideaal. Dat en meer is allemaal mogelijk tijdens het event Demo_Day van Recruitment Tech.

25 augustus: Festival Recruitment in de Zon

Nu het weer guur en koud is, is het geen straf om alvast na te denken over de warme zomer. Volg tijdens dit festival van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie verschillende sessies over uiteenlopende, relevante onderwerpen. Met genoeg ruimte voor fun! Alleen nog even hopen dat het net iets minder warm is dan de editie van 2019…

20 t/m 21 oktober: UNLEASH Paris

Verandering is belangrijk en daar moet je je nú op focussen, zo vinden ze bij UNLEASH in Parijs. Zoals elk jaar staan er weer mooie namen op het programma, zoals deze keer onder andere Bob Geldof.

29 november: Recruitment Tech Event

Vorig jaar was de vijfde editie en ook dit jaar krijg je tijdens het Recruitment Tech Event weer alles te horen over het optimaliseren van technologie voor recruitment.

Tags:
Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners