Deel neemt People Development Platform Zavvy over

Deel, het alles-in-één HR en payroll platform, maakt de overname van het in Duitsland gevestigde Zavvy bekend. Het geïntegreerde Zavvy-platform leidt tot Deel Engage, één nieuw systeem voor HR-managers om alles te beheren.

Peter Boerman Op 28 februari 2024
Gem. leestijd 2 min 47x gelezen
Deel dit artikel:
Deel neemt People Development Platform Zavvy over

Zavvy is een people-enablement platform voor HR-managers en biedt loopbaanontwikkelings-, prestatiebeheer- en trainingsprogramma’s vanaf één centrale plek. Het platform onderscheidt zich door de ingebouwde A.I.-technologie die managers ondersteunt bij de evaluatie van teamprestaties en het opstellen van individuele loopbaanplannen. Zavvy werd in 2021 opgericht door Mehmet Yilmaz en Joshua Cornelius (foto) en telt klanten als Moss, Primer, LoveBonito en TypeForm.

Met de integratie van Zavvy hoeven Deel-klanten geen verschillende HR- en payrollsystemen meer te gebruiken.

Met de integratie van Zavvy in het HR- en payroll-systeem van Deel hoeven organisaties geen verschillende HR- en payrollsystemen meer te gebruiken om bijvoorbeeld prestaties, voordelen en vermogensbeheer bij te houden. Ook hoeven ze niet meer de gegevens uit verschillende systemen handmatig samen te voegen. Werkgevers kunnen hierdoor op administratie besparen, zowel qua tijd als qua kosten, en de prestaties van hun teams verbeteren met één wereldwijd registratiesysteem. Voor organisaties die een wereldwijd personeelsbestand beheren, versimpelt dit hun werkzaamheden aanzienlijk.

Ingebouwde AI-technologie

Met de integratie van Zavvy lanceert Deel een nieuw product, genaamd Deel Engage. HR-managers, met toegang tot het systeem, kunnen hiermee prestatie- en compensatieanalyses uitvoeren voor hun team. Ook kunnen ze een bibliotheek bieden met A.I.-ondersteunde L&D-cursussen en op maat gemaakte loopbaanpaden, en planningsmodules maken voor hun teams.

Daarnaast kondigt Deel aan dat ieder bedrijf nu kosteloos gebruik kan maken van Deel HR. Voorheen was dit enkel het geval voor bedrijven tot 200 gebruikers. Met het platform, waar nu ook Deel Engage onderdeel van is, bieden ze één systeem waar kennis wordt gedeeld over learning management, performance, HR-systemen en compliance.

‘Missie versnellen’

Mehmet Yilmaz, medeoprichter en co-CEO bij Zavvy (rechts op de foto): ‘We zijn Zavvy begonnen om het werkpotentieel van mensen te maximaliseren. Ik verwacht dat onze samenwerking met Deel deze missie aanzienlijk zal versnellen. Beide bedrijven zijn gedreven om innovatie in de HR-sector te stimuleren, met een sterke focus op het aantrekken en koesteren van geweldig talent wereldwijd.’

‘Onze klanten zijn op zoek naar een one-stop-shop voor alles wat ze nodig hebben.’

Deel mede-oprichter en CEO Alex Bouaziz: ‘Wij helpen bedrijven het beste uit hun wereldwijde teams te halen, en de AI-technologie van Zavvy is toonaangevend op het gebied van people management en talentontwikkeling. Het past perfect bij elkaar – onze klanten zijn op zoek naar een one-stop-shop voor alles wat ze nodig hebben.’

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners