Direct Students als nieuwe vriend van Werf&

Peter Boerman Op 13 augustus 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1269x gelezen
Deel dit artikel:
Direct Students als nieuwe vriend van Werf&

Direct Students, het arbeidsmarktcommunicatie bureau gespecialiseerd in campagnes gericht aan studenten en starters stellen we trots aan u voor als de nieuwste vriend van Werf&.

Talent bereiken is een belangrijke voorwaarde voor talent management. Direct Students helpt tal van werkgevers en event organisatoren met het bereiken van de juiste doelgroep. Bijvoorbeeld om master studenten uit te nodigen voor een career event. Of om een traineeship te promoten. Er kunnen ongeveer 300.000 studenten in Nederland worden bereikt en een veelvoud daarvan internationaal. Vooral via emailing campagnes. Op permissie basis van de ontvangers via de databases die direct aangesloten zijn bij hogescholen en universiteiten. Hierdoor is een hogere respons mogelijk, ook als je als werkgever nog niet erg bekend bent.

Voordelen voor Vrienden

Als Vriend van Werf& laat je zien dat je Werf& een warm hart toedraagt. Werf& geeft daar heel wat voor terug. Als Vriend van Werf& ontvang je jaarlijks namelijke vele extra’s:

  • 1 toegangsticket voor Werf& Live of De Wereld Werft (t.w.v. € 395,-)
  • Logo of naam op vriendenpagina in Werf& magazine (januari 2015, t.w.v. € 150,-)
  • Logo of naam met link op vriendenpagina op werf-en.nl (heel jaar, t.w.v. € 150,-)
  • 2 jaarabonnementen op Werf& magazine: voor jezelf en/of om relatie(s) mee te verblijden (t.w.v. € 80,-)

Wat kost het om Vriend van Werf& te worden?

Voor € 500,- per jaar (excl. BTW) word je Vriend van Werf&. Wanneer je vriend voor drie jaar wordt, betaal je zelfs maar € 400,- per jaar.

Meld je aan als vriend van Werf&

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners