Nog twee weken earlybird-korting voor Werf& Live

Peter Boerman Op 17 januari 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 309x gelezen
Deel dit artikel:
Nog twee weken earlybird-korting voor Werf& Live

Op 16 mei 2019 vindt Werf& Live weer plaats, de jaarlijkse hoogmis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Wie slim is, schrijft zich nu al in, en profiteert zo van een aantrekkelijke korting als vroege vogel.

Het programma voor 16 mei begint langzaam vol te lopen, met onder meer sprekers als Kevin Wheeler. Voor de rest is het nog even afwachten, maar dat het weer een goed programma wordt, is wel al 100% zeker.

Naast earlybird ook teamkorting mogelijk

Wie zich nu inschrijft profiteert niet alleen van een earlybird-korting, maar kan bovendien ook nog korting krijgen als hij of zij collega’s meeneemt. Kom je met 3 of meer mensen, dan profiteert (tot 1 april) de derde persoon van 100 euro korting op de ticketprijs. Deze korting wordt automatisch verrekend en geldt alleen wanneer de inschrijving en betaling gelijktijdig wordt gedaan.

Bekijk hier alvast een impressie van hoe leuk het vorig jaar was:

Lees ook:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners