Nieuw! Seminar Employer branding in 1 dag [adv]

Anja van Kemenade Op 22 februari 2017
Gem. leestijd 2 min 403x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuw! Seminar Employer branding in 1 dag [adv]

Een sterk werkgeversmerk maakt het verschil in de krapper wordende arbeidsmarkt. Maar hoe bouwt u anno 2017 succesvol aan uw employer brand? Hoe komt u tot een authentieke en onderscheidende werkgeverspositionering? En hoe zorgt u ervoor dat uw hele organisatie het werkgeversmerk leeft?

Employer branding nieuwe stijl

Donderdag 23 maart 2017 organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de eerste keer het seminar employer branding in 1 dag. De docenten Martijn Hemminga en Marcel van der Quast nemen u deze dag mee in de wereld van employer branding. U leert niet alleen alles over employer branding aan de hand van de theorie van Het Nieuwe Employer Brand, praktijkvoorbeelden en kleine opdrachten. U gaat er ook actief mee aan de slag.

U leert het belang van authenticiteit door van binnenuit uw werkgeversmerk te versterken. Met concrete ken- en stuurgetallen kunt u hiermee onderbouwd aan de slag. Verder ontdekt u hoe u tot een onderscheidende werkgeverspositionering komt. Afsluitend krijgt u aan de hand van een uitvoerig stappenplan met vele praktijkvoorbeelden handvatten om zelf aan de slag te gaan met uw employer brand.

Speciale gastspreker

Tijdens het seminar ontvangen wij Paul Klaessen als speciale gastspreker. Paul is hoofd Arbeidsmarktcommunicatie bij het Ministerie van Defensie. Defensie is al vele jaren toonaangevend in Nederland op het gebied van employer branding. Om ieder jaar weer duizenden nieuwe militairen te werven, is er een zorgvuldige mix nodig van doelgroepgerichte werving en employer branding. Een baan bij Defensie is wel even iets meer dan zomaar een baantje. Daarom besteedt Defensie veel aandacht aan employer branding, juist ook bij indirecte doelgroepen zoals ouders en vrienden. Paul zal kort een inkijkje geven in de employer branding praktijk van Defensie.

Speciaal combitarief

Het seminar Employer branding in 1 dag leent zich ideaal om samen met uw collega van HR, recruitment of communicatie te volgen. Komt u samen dan ontvangt de tweede deelnemer 50% korting.

Een voorsprong nemen met een sterk werkgeversmerk?

Kom dan naar het seminar op donderdag 23 maart organiseren in Amersfoort. Kijk voor meer informatie, inschrijven en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Of bekijk eerst de video

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners