Werf& Online Seminar: Recruitment Kengetallen - 18/06/2020

Over het Seminar Recruitment Kengetallen

In 2007, 2013, 2019 en 2020 is er onderzoek gedaan naar de Recruitment Kengetallen in Nederland. Op 18 juni worden deze gepresenteerd in een bijzonder online seminar over Recruitment Kengetallen. Tijdens dit seminar worden de nieuwste en meest actuele cijfers gepresenteerd (die van het 2020 onderzoek), de laatste internationale inzichten en ontwikkelingen op gebied van KPI’s en kengetallen binnen de recruitmentindustrie én kengetallen in de praktijk.

Deelnemers aan het seminar ontvangen het Recruitment Kengetallen rapport 2020.

 

 

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 13:00: Opening en een korte introductie door Frank Roders

13.15 – 14.00: Presentatie door Geert-Jan Waasdorp
Geert-Jan Waasdorp is eigenaar van Intelligence Group en mede-eigenaar van Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. In zijn werk beweegt hij op het snijvlak van data, arbeidsmarkt en recruitment. Met een sterke voorliefde voor cijfers en KPI’s.

Geert-Jan zal voor het eerst de resultaten van het Recruitment Kengetallen Onderzoek 2020 presenteren. Daarin wordt stil gestaan bij ontwikkelingen en de ideale mix van ‘workload’, ‘fulfillment ratio’, ‘time to fill’ en ‘cost per hire’. Daar waar mogelijk wordt verdieping gezocht binnen sectoren als overheid, bedrijfsleven en bureaus. Ook zal Geert-Jan een serie van nieuwe KPI’s delen die steeds meer omarmd worden binnen de internationale recruitment wereld, zoals ‘hiring velocity’, ‘hiring score’ (NHS) en ‘hiring budget’

14.00 – 14.15 : Korte break

14:15 – 15.00: Presentatie door Mirjam Vollering
Mirjam Vollering heeft een achtergrond in Finance en HR. Zij was eindverantwoordelijk voor talent acquisition en employer branding bij o.a. KPN, KPMG, Grandvision en meest recent bij Van Oord, waar zij het afgelopen jaar ook internationale inhuur centraliseerde als program manager. Daarnaast is zij sinds 10 jaar docent en examinator bij NCOI voor alle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment gerelateerde opleidingen en maatwerktrajecten.

Voor het seminar zal Mirjam focussen op de praktijk. Er is nogal een variatie in volwassenheid in het sturen op cijfers: laverend van vacature naar vacature of planmatig, onderbouwd, sturend op workload en resultaten. Wat wil je weten en dus wat moet je meten? En waarom lukt dat niet altijd?

15:00 – 15:15 : Afsluiting van het seminar

Investering

Hoe eerder je jouw ticket bestelt, hoe hoger de korting die je ontvangt. De investering voor dit event is € 295,- (exclusief BTW) per persoon. Bestel je jouw ticket voor 30 mei 2020 dan betaal je slechts € 245,- (exclusief BTW) per persoon.

Schrijf je hier in.

Het Seminar Recruitment Kengetallen wordt mogelijk gemaakt door:Bekijk alle partners

Compagnon
Intelligence Group
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie