Ontdek, inspireer, en mobiliseer talent optimaal met het talent mobility platform van 8vance. 8vance biedt Talent Mobility Solutions voor recruitment, talent pooling, carrièremanagement en workforce mobiliteit.

Als databedrijf verbinden wij mens en werk met elkaar in de breedste zin 

van het woord. Volledig autonoom en real-time brengen we de best gekwalificeerde mensen voor vacatures in kaart, en andersom. Met onze technologie kunnen gebruikers matchen op vaardigheden, competenties en soft skills, skills verrijken en functies & talenten direct en autonoom matchen. Zo geven we inzicht in een persoonlijke arbeidsmarkt en specifieke vacaturemarkt.

8vance heeft oplossingen voor uitzenders, recruitmentbureaus, HR professionals, corporate recruiters en loopbaancoaches. Talent mobility staat hierbij centraal. Onze software begeleidt talent van A naar B, zowel binnen een organisatie of ecosysteem, als daarbuiten met een brede blik op de Nederlandse arbeidsmarkt. Laat iedereen eenvoudig zijn of haar talent en energie benutten in een passende rol, binnen een passende organisatie, op het juiste moment.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
ToTalent.eu
WBNRS