Pro Contact is expert op het gebied van recruitment process outsourcing (RPO) via social media, Google en job boards in combinatie met een interim recruiter. RPO is een modern, goedkoop alternatief voor traditionele recruitmentvormen zoals uitzenden, detachering en werving- en selectie. Bedrijven vergroten op deze manier hun potentieel en verschijnen automatisch op de kanalen die hun doelgroep gebruikt.

Binnengekomen sollicitanten worden door de recruiters van Pro Contact gescreend en gekwalificeerd, waardoor alleen geschikte kandidaten aan de klant worden aangeboden. De kandidaten komen direct bij de klant in dienst zonder een werving- en selectie-fee. Met deze aanpak blijven de kosten per hire (CPH) laag. Naast job marketing campagnes staat Pro Contact haar klanten ook bij met het creëren van een unieke employer branding campagnes, het inrichten van werken-bij-sites, SEO optimalisatie van vacatureteksten en het maken van vacaturevideo’s.

Het bedrijf is actief in branches zoals logistiek, bouw, industrie, zakelijke dienstverlening, IT en de zorg. Pro Contact heeft vestigingen in Amsterdam en Antwerpen. Het bedrijf heeft 45 medewerkers en een omzet van 3,5 miljoen euro. Klanten van Pro Contact in Nederland zijn onder andere autodealer Van Mossel, bouwbedrijf KondorWessels en uitzendbureau Tempo Team.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS