Wij de data, jij de tekst, dat is Textmetrics. We helpen organisaties de conversie van hun vacatures continu te verbeteren, en spreken over data driven recruitment. Met behulp van Machine Learning en Artificial Intelligence, ondersteunen wij gebruikers met augmented assisted writing. Alles om ervoor te zorgen dat gebruikers goede vacatures kunnen schrijven, die de juiste kandidaat opleveren. De algoritmen beoordelen de teksten in realtime.

We geven suggesties om je teksten te optimaliseren op het gebied van algemene kwaliteitseisen van je organisatie (denk aan branding, stijlgidsen en spelling/grammatica), maar ook letten we op specifieke vereisten voor de te werven doelgroep (denk aan arbeidsmotivatoren, Google for Jobs implementatie, wervingshaalbaarheid). Met behulp van Textmetrics schrijf je divers, inclusief en genderneutraal, waardoor je een zo groot mogelijke doelgroep aanspreekt, zonder uitsluiting en discriminatie. Wij kunnen een bijdrage leveren aan het behalen van de hogere doelen van je organisatie, met het oog op diversiteit en inclusiviteit.

We helpen  je niet alleen bij het schrijven van betere vacatureteksten, maar Textmetrics bewaakt ook de kwaliteit van al je (online) vacatureteksten en vertelt hoe het nog beter kan. Textmetrics is geïntegreerd in de omgevingen die worden gebruikt door mensen die de vacatureteksten schrijven (denk aan Microsoft Word, CMS’en, ATS’en, je browser).

Textmetrics is bedrijfsbreed te gebruiken. Als alle of verschillende afdelingen binnen de organisatie Textmetrics gebruiken, leren de algoritmen de meest effectieve bewoordingen om de doelgroep te laten converteren. Zo kan de afdeling recruitment profiteren van de learnings die marketing, klantenservice en communicatie eerder opdeden.

Level up je (vacature)teksten met Textmetrics.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS
YOBZ